Οι αποτυχημένες πλαστικές των διάσημων, από τη Νατάσα Σχοινά

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάσημοι εμπιστεύτηκαν τον πλαστικό χειρουργό για να αλλάξουν την εμφάνισή τους και το νυστέρι δεν ήταν με το μέρος τους. Μία μεγάλη μύτη, λεπτά χείλη, απουσία ζυγωματικών και μικρό στήθος είναι οι συνηθέστερες αιτίες επίσκεψης στο ειδικό, ο οποίος – για να έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε – ή δεν κατάλαβε τι του ζητήθηκε ή οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι για αυτόν.

Michael Jackson

Με τι καλύτερο να αρχίσουμε, εάν όχι με το βασιλιά της pop – και μετά από αυτό, βασιλιά των πλαστικών -, MichaelJackson; Το αμερικανικό είδωλο έχει κάνει λίγο ή πολύ πλαστικές σε όλο του το πρόσωπο. Μύτη, κούτελο, ζυγωματικά, χείλη, πηγούνι… allchanged! Λένε, μάλιστα, ότι μέχρι το 1990 είχε ήδη στο βιογραφικό του 10 πλαστικές εγχειρήσεις ενώ μετά την πρώτη ρινοπλαστική αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα. Ομολογουμένως, δεν ήταν πολύ επιτυχημένη, αν θυμηθούμε κιόλας το περιβόητο σπάσιμο της μύτης επί σκηνής.

Nicole Kidman

Είναι μία από τις πιο διάσημες χολυγουντιανές σταρ και βλέποντας το χρόνο να περνά αποφάσισε να τονώσει την αυτοπεποίθησή της με μερικές αλλαγές, τόσο στα χείλη όσο και γενικότερο bottox.Ο χειρουργός, όμως, είχε άλλες διαθέσεις…

Mickey Rourke

Αν κάτι πρόκειται να πάει στραβά, θα πάει στραβά. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του πρωταγωνιστή του 9 ½ βδομάδες. Έχει ισχυριστεί ότι έχει κάνει δύο πλαστικές, μία στη μύτη και μία στο σπασμένο κόκαλο κάτω από το μάγουλό του. Αν ήταν δύο ή παραπάνω δεν το ξέρουμε, το σίγουρο είναι ότι κάτι περίεργο συνέβη στο ιατρείου του πλαστικού του…

Rose McGowan

 Το ραβδάκι της πρώην μάγισσας της Αμερικής δεν έπιασε στην ίδια, αφού μετά τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε, άλλαξε ριζικά το πρόσωπό της κάνοντάς το να μοιάζει με πάπια. Αυτό που άλλαξε, επίσης, προς το μεγαλύτερο είναι το στήθος της.

Donatella Versace

Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας και πρόεδρος της Versace, την αισθητική στο δικό της πρόσωπο δεν κατόρθωσε να την πετύχει. Και για να είμαστε ειλικρινείς, πρόκειται για μία από τις πιο αποτυχημένες πλαστικές διάσημου προσώπου, αφού η μετά την επέμβαση εμφάνισή της παραπέμπει μάλλον σε καρικατούρα!

Τι να πούμε εμείς; Ο καθένας με τις επιλογές του…

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Νατάσα Σχοινά, πατήστε εδώ

You may also like