Νατάσσα Σχοινά

Αρθρογράφος.

Αθεράπευτα ονειροπόλα και αναγκαία δημιουργική. Γεννήθηκα στις 24 Δεκεμβρίου του 1991 στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και του τμήματος Δημοσιογραφίας του Antenna. Λατρεύω τις ξένες γλώσσες και ιδιαίτερα τα Αγγλικά και τα Ισπανικά και έχω παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια, δημοσιογραφίας και όχι μόνο.

Μεγάλη μου αγάπη είναι οι ταινίες αλλά, ακόμη περισσότερο, οι σειρές. Σε ορισμένες περιόδους, μάλιστα, έχω φτάσει να παρακολουθώ έως και 10 την εβδομάδα! Όπως όλες σχεδόν οι γυναίκες, λατρεύω τα ρούχα και πιστεύω στη δύναμη του λεγόμενου «shopping therapy» ενώ όνειρό μου είναι τα ταξίδια σε εξωτικά νησιά και, φυσικά, το all-time-classic, η Αμερική.

Μου αρέσουν τα θέματα μόδας, ομορφιάς, ψυχολογίας και κινηματογράφου, για τα οποία και γράφω, και γενικά ο,τι μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και με κάνει να «εξαπολύσω» το κατάλληλο research για αυτό. Μου αρέσουν οι γεύσεις και το φαγητό, γι’ αυτό και ψάχνω συνεχώς νέες συνταγές ενώ εδώ και κάποιον καιρό έχω απαρνηθεί το κρέας κι ανήκω πλέον στην κατηγορία των pescetarian.

Όσο για το αγαπημένο μου ρητό: «Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever» – Mahatma Gandhi.

Εάν θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, το Facebook είναι αυτό που θα χρειαστείτε.