Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

mission impossible 5Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος (Mission Impossible: Rogue Nation)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Alec Baldwin
Μοναδικές, όπως πάντα, σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, αδρεναλινικά ανθρωποκυνηγητά αέρος (Α400 αεροσκάφος), νερού (υποβρύχιες εγκαταστάσεις) κι εδάφους (καταδιώξεις στους δρόμους του Λονδίνου και του Μαρόκο) και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι!

Παράλογος Άνθρωπος (Irrational Man)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Joe Stapleton, Jamie Blackley
Ανήμπορος να βρει νόημα ή χαρά στη ζωή, ο καθηγητής φιλοσοφίας Έιμπ Λούκας έχει βυθιστεί πια σε υπαρξιακό αδιέξοδο. Λίγο καιρό μετά την άφιξή του σε ένα μικρό πανεπιστήμιο θα γνωρίσει την Ρίτα, μια μοναχική καθηγήτρια που αναζητά διέξοδο από τον δυστυχισμένο γάμο της, και την Τζιλ, την καλύτερη φοιτήτριά του που δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε στενή του φίλη. Όταν ο Έιμπ κρυφακούσει κατά τύχη την συζήτηση ενός αγνώστου που θα τον ξυπνήσει από τον υπαρξιακό του λήθαργο, φροντίζει να πάρει μια απόφαση που θα του αλλάξει μια για πάντα τη ζωή.

Barbie Η Πριγκίπισσα & η Ροκ Σταρ (Barbie Rock N’ Royals) Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Χρήστος Θάνος, Άριελ Κωνσταντινίδη, Ζωή Κατσάτου, Γιώργος Ματαράγκας, Μαρία Πλακίδη, Σία Κοσκίνα, Δημήτρης Πακσόγλου
Ετοιμαστείτε για τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς!

(trailer: UIP Greece)

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like