Ο Αργύρης Αγγέλου “ανακρίνεται” από τη μαθήτρια του Χριστιάννα Τζέικου

37b876dd4aa45a9485f6799bca242a08_LΤι να πω για τον άνθρωπο με τον οποίο  μαθαίνω κάθε Δευτέρα για το μιούζικαλ και την κωμωδία, καλύτερα απ’τον καθένα και θεωρώ πως είμαι πολύ τυχερή που κι εγώ έχω δίπλα μου  έναν δάσκαλο με τόση μεγάλη θέληση και αγάπη γι’αυτό που κάνει.Και δεν γινόταν να μην μοιραστώ μαζί σας όλη αυτή  την εμπειρία.

Πέραν από τη θετική ενέργεια που σου μεταδίδει με το που μπαίνει στο χώρο , είναι αρκετά άμεσος και ευθύς στα λεγόμενά του.Και εντάξει μπορεί να έχετε διαβάσει ότι σε νεαρή ηλικία έφυγε από τη Χαλκίδα  για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου ( στην οποία έχω την χαρά να φοιτώ κι εγώ αυτή η στιγμή), δεν ξέρετε όμως ότι φέτος είναι η «παρθενική» του φορά που αναλαμβάνει να διδάξει υποκριτική και δείχνει περισσότερο αγχωμένος απ’ότι εμείς!

Αποφάσισα λοιπόν , να του πάρω μια μίνι συνέντευξη μετά το μάθημα, για να μου μιλήσει  για κάποιες αλήθειες που ίσως δεν γνωρίζατε για εκείνον , αλλά και για την «Μελωδία της ευτυχίας», που ετοιμάζεται να παιχτεί στο Παλλάς.

Χριστιάννα Τζέικου: Λοιπόν Αργύρη, θέλω να μου πεις ποιος πιστεύεις πως είναι ο ρόλος που θα σου ταίριαζε γάντι;
Αργύρης Αγγέλου: Δεν ξέρω να σου πω ποιος είναι ο ρόλος που θα μου ταίριαζε γάντι, μπορώ όμως να σου πω ποιους ρόλους  έχω απολαύσει και μπορεί να ήταν και κόντρα ρόλοι, αλλά έχω νιώσει πως ταιριάξαμε πολύ! Έχω περάσει πάρα πολύ καλά με το Blood Brothers, με το Rent(Μark), με τον Ρούστερ ( Annie)… Γενικά έχω παίξει πράγματα που νόμιζα στην αρχή ότι δεν μου πάνε αλλά τελικά ταιριάξαμε πολύ με τον ρόλο και αισθάνομαι τυχερός γι’αυτό.

Χριστιάννα Τζέικου: Ποιό είναι το μότο σου και ποια η απαράβατη αρχή σου;
Αργύρης Αγγέλου: Μπορεί να μην έχω κάποιο συγκεκριμένο μότο, αλλά γενικά είμαι πάρα πολύ πεισματάρης . Έχω πείσμα και διεκδικώ  πολύ αυτό που θέλω και ονειρεύομαι.Αυτό που δεν θα παρέβαινα ποτέ είναι η αξιοπρέπεια κανενός, δηλαδή δεν μου αρέσει να προσβάλω όπως δεν μου αρέσει να με προσβάλουν..μου αρέσει να υπάρχει σεβασμός. Δηλαδή αυτονόητα πράγματα που υποτίθεται ότι ανήκουν στην αγωγή του καθένα.

Χριστιάννα Τζέικου: Ετοιμάζεσαι για την συμμετοχή σου στην «Μελωδία της ευτυχίας» ένα μιούζικαλ με μεγάλη επιτυχία  στον κινηματογράφο. Σε αγχώνει η προϊστορία του;
Αργύρης Αγγέλου: Όχι , γιατί περνάω πολύ καλά μέσα σε αυτό.Με αγχώνει πάντα στην αρχή γιατί είναι ρόλοι.Πάντα ένας ρόλος στην αρχή με αγχώνει αλλά τα μιούζικαλ τ’αγαπάω πολύ! Είναι ένας μαγικός κόσμος που εύχομαι κιόλας να σας τον μεταδώσω.

Μία selfie του Αργύρη Αγγελου με το τμήμα της Χριστιάννας Τζέικου

Μία selfie του Αργύρη Αγγελου με το τμήμα της Χριστιάννας Τζέικου

Χριστιάννα Τζέικου: Ήταν εύκολο ή δύσκολο να διαχειριστείς την αναγνωρισιμότητα που σου έδωσε το «Παρά 5»;
Αργύρης Αγγέλου: Πανεύκολο ήταν, γιατί είχα δίπλα μου άνθρωπους , και τα ίδια τα παιδιά  απ’το «Παρά 5» αλλά και οικογένεια , φίλους  που δεν θα υπήρχε  περίπτωση να μου επιτρέψουν να ξεφύγω. Επίσης μου συνέβη σχετικά σε καλή ηλικία,  δηλαδή ήμουν 27 χρονών .Είχα δοκιμάσει, είχα διεκδικήσει, είχα δουλέψει. Ήταν σαν ανταμοιβή του κόπου μου και επίσης δεν υπήρχε χρόνος για να το «καβαλήσουμε» καθόλου.Δουλεύαμε σαν σκυλιά!

Χριστιάννα Τζέικου: Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έδωσαν οι καθηγητές σου στη σχολή που ακολουθείς σε κάθε ερμηνεία σου;
Αργύρης Αγγέλου: Δεν υπάρχουν συμβουλές. Είχα την τύχη να έχω καθηγητές που μου έμαθαν πολύ καλά ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς δουλειά.Επομένως αν μπορούμε να υποθέσουμε χωρίς να ειπωθεί ποτέ με δάχτυλο ότι «πρέπει να δουλέψεις», αλλά με τον τρόπο που δουλεύαμε, μου έδειχναν συνέχεια ότι πρέπει να αγωνιστώ και να κοπιάσω για αυτά που θέλω.Μόνο αυτό!

Ο Αργύρης Αγγέλου διδάσκει Υποκριτική στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου (Ίασμος), ενώ από τις 6 Δεκεμβρίου θα τον δείτε  στη «Μελωδία της Ευτυχίας» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, στο θέατρο Παλλάς .

 

Περισσότερα για τη Χριστιάννα Τζέικου, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like