Ποια ταινία θα δεις μαζί με τον/την σύντροφό σου, από τη Γιάννα Σαλή

young-couple-on-the-couch-watching-a-movie-togetherΕίναι κάποιες μέρες που το μόνο που θέλεις να κάνεις με την σχέση σου είναι να αράξετε στον καναπέ με ποπκόρν και να δείτε μία ταινία. Όμως τι γίνεται όταν δεν έχετε τα ίδια γούστα στις ταινίες; Εμείς σου έχουμε ιδέες για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις έτσι ώστε να μην πλήξετε κάποια Σαββατόβραδα στο σπίτι.

Αν θέλετε να γελάσετε και να τραγουδήσετε είμαι σίγουρη ότι ένα μιούζικαλ που θα σας ξεσηκώσει είναι το “Blues brothers“. Μία ταινία που όλοι θυμόμαστε. Δυο αδέρφια που σχηματίζουν ξανά το συγκρότημα που είχαν ώστε να σώσουν το ορφανοτροφείο που μεγάλωσαν το οποίο κινδυνεύει να κλείσει.

Αν σας έχει πιάσει ο παλιμπαιδισμό η ταινία που σας προτείνουμε είναι το “Εγώ ο απαισιότατος” είτε το 1 είτε το 2. Μία ταινία που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι όταν ιδίως βλέπουν τα μικρά κίτρινα ανθρωπάκια (minions) να κάνουν σκανταλιές και τέλειες πλάκες.Οι ταινίες ξεχωρίζουν για τις ατάκες που έχουν γράψει ιστορία και για την χαρούμενη και ξέγνοιαστη πλοκή. Ιδανική για ένα ήσυχο και απολαυστικό Σάββατο στο σπίτι!

Αν σας αρέσουν οι ιστορίες μυστηρίου και γεννιέται μέσα σας ένας μικρός ντετέκτιβ υπάρχει και για τα δικά σας γούστα ταινία “ο Κώδικας Da Vinci”. Μία ταινία που σε κρατάει σε εγρήγορση μέχρι και στα τελευταία δευτερόλεπτα της. Μια διαφορετική πλευρά μιας ιστορίας που όλοι ξέρουμε. Με αφορμή τον Κώδικα DaVinciμπορείτε με τον/την σύντροφο σας να ανοίξετε μία συζήτηση που όμοια της σίγουρα δεν θα έχετε ξανακάνει.

13335355_10208412038812163_1264993061_nΑν είστε και οι δύο κατά του γάμου έχουμε και για εσάς ταινία “Η νύφη το σκάσε”. Κύριο θέμα της ιστορίας είναι μία γυναίκα που το βασικό της ελάττωμα είναι να στήνει τους άντρες και να μην εμφανίζεται ποτέ στην εκκλησιά που θα παντρευόταν. Όμως αυτό το ελάττωμα είναι τόσο μεγάλο ώστε ένας δημοσιογράφος να χάσει την δουλεία του;;; Αν σε τρώει η περιέργεια πως συνδέονται αυτοί οι δύο άνθρωποι τρέξε γρήγορα στο videoclub μαζί με την σχέση σου και εφοδιαστείτε με παγωτό και πολύ ποπκόρν!!!

Μήπως σας αρέσει ο Ταραντίνο; Ξεσηκώνεστε με τους ήχους από το misirlou; Για σας έχουμε μία ταινία που θα μείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων. Το “pulp fiction” θα σας κάνει να δουλέψετε το αστυνομικό σας δαιμόνιο και θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη. Μία ταινία, 4 ιστορίες, εκπληκτική επιλογή soundtrackκαι μία ενδιαφέρουσα πλοκή σεναρίου. Ακόμα δεν σας πείσαμε;

Αν θέλετε να συνδυάσετε τον έρωτα και το μυστήριο υπάρχει μία ταινία που ξεχειλίζει από αυτά τα 2 χαρακτηριστικά. Το “9 ½ εβδομάδες” είναι ότι χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και για να ανεβάσετε την λίμπιντό σας! Πριν δείτε την ταινία καλό είναι να έχετε τσιμπήσει κάτι γιατί θα σας ανοίξει η όρεξη με την καταπληκτική μαγειρική του MickeyRourke!(Αν και όλοι πιστεύω ότι ξεχωρίζουν κάποια άλλη σκηνή με το εκπληκτικό soundtrackyoucanleaveyourhaton)

13318691_10208412039052169_608009019_nΛένε ότι ο καλύτερος τρόπος να διώξεις τους φόβους σου είναι να τους αντιμετωπίσεις. Είστε έτοιμοι μαζί με τον/την σύντροφο σου να το κάνετε; Αν ναι σας έχουμε το “psycho”. Καθίστε αναπαυτικά, αγκαλιαστείτε και δείτε το στυγερό δολοφόνο με το μαχαίρι. Μία ταινία θεσμός για την έβδομη τέχνη με ληστεία, δολοφονίες και με πολύ μυστήριο!

Το μεγαλύτερο κομμάτι μέσα σε μία σχέση είναι να υπάρχουν κοινά ώστε να μπορείτε να περνάτε μαζί περισσότερο χρόνο και να κάνετε πραγματικά αυτά που αρέσουν και στους δύο. Οι ταινίες είναι ένα μικρό βήμα στο να έρθετε πιο κοντά και να δείτε και εσείς οι ίδιοι τι σας αρέσει και έτσι να βρείτε μία συμβιβαστική λύση και όχι να γίνεται μάχη για το τηλεκοντρόλ και την τηλεόραση.

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ 

You may also like