Πως να “γραμμώσετε” με 2 βαράκια (2 in 1) από τον Μάνο Βροντζάκη

Καλή εβδομάδα σε όλους σας. Ελπίζω αυτή η εβδομάδα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και με περισσότερη γυμναστική και άσκηση.
Το να γραμμώσουμε το σώμα μας είναι κάτι που αρέσει σε όλους ανεξαιρέτως, άνδρες-γυναίκες. Γι ´ αυτό λοιπόν σήμερα,θα σας δώσω έξυπνα tips και super αποτελεσματικές ασκήσεις με τις οποίες μπορείτε να πετύχετε τη γράμμωση που επιθυμείτε σε πόδια, χέρια, ώμους αλλά και κοιλιά.
Έτσι λοιπόν, έχω ετοιμάσει για τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του the K-magazine συνδυαστικές ασκήσεις ώστε να γυμνάζετε ταυτόχρονα δύο μυικές ομάδες ανά άσκηση χωρίς να σπαταλήσετε πολύ ώρα για αυτές, γιατί πάνω απ´όλα σέβομαι τον χρόνο σας.

Ξεκινάμε; (Εφοδιαστείτε με δύο βαράκια των 2 kg για γυναίκες και 5-8 kg για άνδρες.)

ΑΣΚΗΣΗ 1η: ΠΡΟΒΟΛΕΣ & ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ
Από όρθια στάση κρατώντας τα βαράκια, κάνουμε προβολή και άρση δικεφάλων. Έπειτα, το άλλο πόδι με τα χέρια στην ίδια κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο γυμνάζουμε και γραμμώνουμε τους τετρακέφαλους, γλουτούς αλλά τους δικέφαλους των χεριών μας.
1a
2a

ΑΣΚΗΣΗ 2η:ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ(squats) & ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΩΜΩΝ

Εκτελούμε κάθισμα προς τα κάτω προσέχοντας τα γόνατά μας να είναι πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών μας και ρίχνουμε τη λεκάνη μας προς τα πίσω και την ίδια στιγμή ανεβάζουμε τα χέρια στο πλάι και τεντωμένα για να δουλέψουμε τους ώμους μας. Με αυτή την άσκηση γραμμώνουμε κυρίως τους γλουτούς και τους ώμους.
3a

ΑΣΚΗΣΗ 3η: PUSH-ups & ΜΟΝΉ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ
Στηριζόμενοι τα βαράκια σας, κάνετε 1 push-up και στη συνέχεια στηριζόμενοι στο ένα σας χέρι τραβάτε το άλλο προς τα επάνω αλλά ο αγκώνας σας θα πρέπει να περνάει κολλητά με τη μπλούζα σας ώστε να δουλέψει η πλάτη όσο το δυνατόν καλύτερα. Κατά τον ίδιο τρόπο και το άλλο χέρι. 1 push-up , 1 τράβηγμα προς τα επάνω, κοκ.
(Τip: για γυναίκες και μεγαλύτερη ευκολία θα μπορούσατε να κάμετε τα push-ups όντας στα γόνατα.)

4a 5a
Συνεπώς με αυτή την άσκηση γραμμώνετε το στήθος σας αλλά και την πλάτη σας με τον καλύτερο τρόπο. 2 σε 1.

6a

ΑΣΚΗΣΗ 4η: ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ (ψηλή και χαμηλή μοίρα)
Βρίσκεστε ανάσκελα κρατώντας μόνο το ένα βαράκι τώρα, και κάνετε άρση κορμού και ταυτόχρονα μαζεύετε και τα πόδια σας σε γωνία 90 μοιρών, έχοντας το βαράκι κρατημένο πάνω από το στήθος σας. Κατά αυτόν τον τρόπο γυμνάζετε και τους πάνω κοιλιακού σας αλλά και τους κάτω γιατί θέτετε σε λειτουργεία και τα πόδια σας.

7a

 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε στείλτε μου mail στο [email protected]
Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Βροντζάκη, πατήστε εδώ

 

Σχετικά άρθρα:

Εύκολο Streching για χαλάρωση μετά τη δουλειά, από τον Μάνο Βροντζάκη

Ασκήσεις για τη σωστή στάση του σώματος, από τον Μάνο Βροντζάκη

Made In Brazil !!! Το πιο HOT σημείο του γυναικείου σώματος, από τον Μάνο Βροντζάκη

You may also like