Σήμερα γάμος γίνεται… για τα Everyday Girls @MTV (+super trailer)

Μόδα, νυφικά, καλοκαιρινά trends και γάμοι στα νησιά, είναι τα θέματα που απασχολούν τα κορίτσια του MTV GREECE αυτές τις μέρες, ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και πληθαίνουν τα καλέσματα σε νησιώτικους και παραθαλάσσιους γάμους.
15 july1Η Μυρτώ Κάζη συναντά τη Χαριλένα Γιατρά, στο βιομηχανικό loft του Live Love που μοιάζει να έχει έρθει κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη στην Κηφισιά και μαζί μιλούν για ότι μα ότι αφορά έναν νεανικό, διαφορετικό, πρωτότυπο γάμο.

Παραλίες, ξωκλήσια, μπομπονιέρες, ιδιαίτερα δώρα, boho στέφανα, έξυπνες οικονομικές ιδέες για μια πιο everyday προσέγγιση του μυστηρίου.

15july2Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά Nάσο Ντότσικα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Ο Νάσος, νικητής του βραβείου MTV Trendsetter της Athens Exclusive Designers Week μιλάει στη Μαριάνθη για τη νέα του συλλογή, τα hot items του καλοκαιριού και τα όνειρά του για το μέλλον.

Φιλική συζήτηση, fashion αναλύσεις και πολύ γέλιο. Μούσα του για την καινούργια του συλλογή αποτέλεσε η Pina Bausch και με επιρροές από την θρυλική μορφή του σύγχρονου χορού, ο Νάσος, παρουσίασε πριν από λίγες μέρες μια ολοκληρωμένη συλλογή από πλεκτά φορέματα, φούστες, παντελόνες και μπλούζες – όλα αρμονικά συνδυασμένα σε υπέροχες γήινες και παστέλ αποχρώσεις.

Ένας νέος σχεδιαστής, που δημιουργεί κόντρα στην κρίση, αγαπάει τη γυναίκα και θέλει να την δει στα καλύτερά της.

Bonus το τελευταίο και ωραιότερο trailer της χρονιάς που περάσαμε με τα αγαπημένα μας EverydayGirls

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 20:30 & Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like