Το BIY της Clinique που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα!

Τα foundations δεν έχουν τελειωμό. Το εμπόριο προσφέρει μια τεράστια γκάμα που θα μπορούσε να καλύψει τόσες και άλλες τόσες ανάγκες μας. Και όμως, πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω. Πάντα θα μας τραβήξει την προσοχή αυτό το καινούργιο που θα θέλουμε να δοκιμάσουμε asap. Η Clinique λοιπόν, αποφάσισε να μας πάει ένα βήμα παραπέρα. Και να βρει ένα προϊόν που έχει πολλές πιθανότητες να γίνει το επόμενο αγαπημένο μας.

Το BIY ήρθε και τάραξε τα νερά της ομορφιάς. Αυτές οι θαυματουργές σταγόνες υπόσχονται κάλυψη που διαφοροποιείται από ελαφριά μέχρι πλήρη, ανάλογα με τις δικές μας ανάγκες. Γιατί υπάρχουν και εκείνα τα πρωινά που θέλουμε κάτι ελαφρύ για να πάρει από πάνω μας την κούραση. Αλλά υπάρχουν και τα βράδια εκείνα, που θέλουμε μια αλαβάστρινη επιδερμίδα που ακτινοβολεί και θα μας δώσει την λάμψη που απαιτείται.

Το blending είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή μόδα. Οι ενυδατικές, τα  serums και οι αντηλιακές κρέμες συνδυάζονται με λίγο από το foundation μας, για να δημιουργήσουμε την δική μας, πολύ προσωπική, κάλυψη. Αλλά το BIY (Blend It Yourself Pigment Drops), κάνει κάτι ακόμα. Μπορεί να μεταμορφωθεί κυριολεκτικά από την πιο ελαφριά μέχρι την πιο καλυπτική βάση, απλά προσθαφαιρώντας μερικές σταγόνες. Το μυστικό του βρίσκεται στο ότι ανήκει στην οικογένεια των διφασικών προϊόντων που αναμειγνύονται και αποδίδουν καλύτερα με την ανακίνησή τους.

Μια σταγόνα καθαρής χρωστικής ουσίας προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Δύο ή τρεις, μια υψηλή, πιο άψογη κάλυψη. Αυτό το επαναστατικό προϊόν διαθέτει μια τεχνολογία άμεσης κάλυψης που ενεργοποιείται με την ανάμειξη ώστε να μετατρέψει οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα σε BB, CC, ή υψηλής κάλυψης foundation.

Κείμενο: Εύη Τσανάκα

 

 

You may also like