Το Magic Mike XXL έφτασε στη μεγάλη οθόνη

11695984_10153388235206955_8435344853211558765_nΜπορεί αυτήν την εβδομάδα να μην είχαμε την έλευση νέων ταινιών στις οθόνες των κινηματογράφων, το σίγουρο είναι ότι η επόμενη εβδομάδα θα μπει δυναμικά με την εμφάνιση πολυαναμενόμενων ταινιών, όπως το sequel του MagicMike, MagicMikeXXL.

Για εσάς που δεν είχατε δει την πρώτη ταινία και δε γνωρίζεται για τι μιλάμε, η υπόθεση με λόγια λόγια έχει ως εξής: Ένας stripper (Channing Tatum), μυεί στον τρόπο ζωής και δουλειάς του έναν νέο (Alex Pettyfer) και μαζί με αυτούς βλέπουμε και όλο το υπόλοιπο crew αλλά και τον εγκέφαλο του μαγαζιού, Matthew Mc Conaughey, πιο απολαυστικό από ποτέ.

Τώρα στη δεύτερη ταινία, και δυστυχώς χωρίς τον McConaughey, θα τους δούμε 3 χρόνια μετά, κι ενώ ο Mikeέχει εγκαταλείψει το επάγγελμα, να συγκεντρώνονται για μια τελευταία εκρηκτική εμφάνιση. Ο Channing Tatum, μάλιστα, έχει πει «Πιστεύω ότι όλοι κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον και ήμασταν σε φάση “Εάν υπάρχει λόγος να κάνουμε κι άλλη ταινία… θα ήταν για να τα δώσουμε όλα στο χορό.”»

Από τη νέα ταινία δε λείπει κι ένας διάσημος χορευτής του So You Think You Can Dance, ο Twitch. «Έχεις δύο χορευτές με το ίδιο απίστευτο ταλέντο με τον Twitch και τον Channing… Δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν αυτό», λέει ο Joe Manganiello.

Το Magic Mike XXL θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 9 Ιουλίου.

You may also like