Casoncelli alla bergamasca‏, από την Ευγενία Μαντά

ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό Casoncelli
παντσέτα ψιλοκομμένη
βούτυρο
parmigiano
αλάτι και πιπέρι

casoncelli alla bergamasca‏1ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Την pasta την λένε casoncelli και την συνταγή casoncelli alla bergamasca. Τσιγαρίζετε την παντσετα χωρίς λάδι (σκέτα) και όταν ήταν έτοιμη η παντσετα βάζετε στο τηγάνι πολύ βούτυρο. Όταν λιώσει, προσθέτετε τα casoncelli που είχαν ήδη βράσει 8 λεπτά.

Στο σερβίρισμα γαρνίρετε με τριμμένο parmigiano.

Καλή σας απόλαυση!

You may also like