Creamy avocado sauce με ζυμαρικά

Παγκόσμια Μέρα Ζυμαρικών σήμερα και δεν μπορούσαμε να μην προτείνουμε ζυμαρικά. Μπορεί να φαίνεται λίγο βαριά, γι αυτή την περίοδο, αλλά η γεύση της θα σας ενθουσιάσει…εκτός των άλλων φτιάχνεται σε χρόνο ρεκόρ!

Θα χρειαστείτε:
1 πακέτο φετουτσίνι
1 σκελίδα σκόρδο
1 αβοκάντο
1 φλιτζάνι φρέσκο σπανάκι
½ κούπα καρύδια πεκάν
¼ φλιτζάνι βασιλικό
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι νερό τα ζυμαρικά
αλάτι και πιπέρι

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ενώ τα ζυμαρικά βράζουν, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ σας, μέχρι  το μείγμα μέχρι να μετατραπεί σε σάλτσα.  Ρίξτε τα ¾ από το φλιτζάνι με το νερό από τα ζυμαρικά για να μην είναι τόσο πηκτή.
Μόλις σουρώσετε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με  τη σάλτσα σε ένα μπολ και σερβίρετε αμέσως.

Πηγή

You may also like