Βρήκαμε τις καλύτερες ενυδατικές για κάτω από το make up

Ξοδεύουμε τα χρήματά μας, στα καλύτερα makeup και στις πιο ανάλαφρες πούδρες, σε μια προσπάθεια να επιτύχουμε ένα άψογο μακιγιάζ. Σίγουρα τα σωστά προϊόντα είναι πολύ σημαντικά, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την σωστή προετοιμασία. Ακόμα και τα πιο ακριβά και υψηλής ποιότητας καλλυντικά αντικείμενα θα φαίνονται ασταθή στο διψασμένο δέρμα. Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερο μακιγιάζ. Ένα λείο, καλά ενυδατωμένο δέρμα. Το κλειδί είναι να επιλέξετε μια ελαφριά φόρμουλα που μπορεί να βοηθήσει στην τελειοποίηση της υφής του δέρματος, να ενυδατώσει, και να το καθαρίσει (ειδικά εάν έχετε λιπαρό δέρμα), χωρίς να αφήνει πίσω του ένα βαρύ αποτέλεσμα που θα πρέπει να περιμένετε ώρες για να απορροφηθεί.

  1. Η φροντίδα προσώπου Aqualia Thermal με υφή κρέμας-gel αναπληρώνει την ενυδάτωση στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Χαρίζει εντατική ενυδάτωση χρησιμοποιώντας 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το υαλουρονικό οξύ, το ενδυναμωτικό Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy και το φυτικό σάκχαρο μανόζη. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα ενυδάτωση, φρεσκάδα και άνεση, ενώ παραμένει ενυδατωμένη μέχρι και 48 ώρες, ακόμα και κάτω από διαφορετικές κλιματικές συνθήκες, stress ή ρύπανση. Εμπλουτισμένη με ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy που ενισχύει και προστατεύει την επιδερμίδα.
  1. Ενυδατικό balm που βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρήσει λάμψη και ενυδάτωση για 24 ώρες! Χρησιμοποιείται και ως βάση για μακιγιάζ. Ύστερα από 4 βδομάδες χρήσης, η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται αισθητά!
  1. Ενυδατική σμηγματορρυθμιστική φροντίδα. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Μειώνει την παραγωγή σμήγματος και τους πόρους. Κατάλληλο για τη λιπαρή και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Χάρη στη νέα σύνθεσή του, δρα στην πηγή της παραγωγής σμήγματος για διπλή αποτελεσματικότητα κατά της γυαλάδας και των διεσταλμένων πόρων.
  1. Ενυδατική κρέμα 24ωρης δράσης με εκχυλίσματα από Antarcticine και φυτά ανθεκτικά στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην έρημο. Eμποδίζει την αφυδάτωση, τροφοδοτεί την επιδερμίδα με την υγρασία που χρειάζεται και την συγκρατεί στο εσωτερικό της ώστε να παραμένει απαλή και φρέσκια.
  1. Η πλούσια και κρεμώδης υφή της Hydrabio Creme θρέφει έντονα το δέρμα. Χάρη στο γαλάκτωμα το οποίο εμπνέεται από την δομή της επιδερμίδας, τα ενεργά συστατικά της εισχωρούν βαθιά και πιο στοχευμένα. Έτσι, το δέρμα επανακτά τις φυσικές ενυδατικές δυνατότητές του. Εξαλείφοντας τα νεκρά κύτταρα και μειώνοντας προοδευτικά την λέπτυνση της κεράτινης στοιβάδας, το σαλικυλικό οξύ καταπραΰνει το δέρμα, για λάμψη επιδερμίδας με μεγάλη διάρκεια. Η βιταμίνη Ε βοηθάει στην προστασία του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και καταπολεμά την δερματική γήρανση.

You may also like