“Η σεξουαλική ζωή του κου και της κας Παπαχαραλάμπους” στο θέατρο Χώρα

Οι πρωταγωνιστές με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου

Το θεατρικό έργο της λατρεμένης Δήμητρας Παπαδοπούλου ανεβαίνει φέτος στο ανανεωμένο θέατρο Χώρα με νέους πρωταγωνιστές και με παραλλαγμένο σενάριο. Πριν ένα χρόνο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε όλοι το, πλέον,… ψυχοθεραπευμένο ζευγάρι των κυρίων Νικολαϊδη, και φέτος γνωρίζουμε τους νέους πελάτες του ταλαντούχου σεξολόγου- ψυχοθεραπευτή Γιάννη Λεονάρδου (κατά κόσμον Γιάννη Ζουγανέλη).

Η κομμώτρια Τζόυς Ευείδη και ο άνεργος αριστερών πεποιθήσεων Γεράσιμος Σκιαδαρέσης καταφεύγουν μετά από προτροπή της κυρίας Νικολαϊδη στο διάσημο σεξολόγο και χρόνια εκπαιδευμένο στην Padova Γιάννη Λεονάρδο, για να λύσουν το θέμα της μείωσης της λίμπιντο μετά το γάμο τους, και τη μετάβαση από την παρανομία στη νομιμοποίηση. Ο γιατρός αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα τους βάζοντάς τους σε ένα group therapy, στο οποίο συμμετέχει πολύ ενεργά και το κοινό. Θεατές και ηθοποιοί γίνονται μια ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος επιδιώκει να τους καθοδηγήσει όλους στη σεξουαλική ευτυχία.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο θεατής έχει τη δυνατότητα να καταθέσει τη γνώμη του, αλλά και να ακούσει με προσοχή τις πάρα πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις των υπολοίπων.

Την ώρα που το ζευγάρι μοιράζεται επί σκηνής τα πιο προσωπικά του θέματα, το κοινό συμμετέχει σε ασκήσεις αποσυμπίεσης, χαλάρωσης και γελωτοθεραπείας και διώχνει από πάνω του τον παρακρατημένο θυμό χρόνων. Επίσης καθοδηγεί την τύχη του ζευγαριού με τον πιο δημοκρατικό και «ελληνικό» τρόπο… με εκλογές!
Το σαφώς βασισμένο στη σύγχρονη γυναικεία και ανδρική ψυχολογία κείμενο διανθίζει το γνωστό καυστικό χιούμορ της Δήμητρας Παπαδοπούλου, το οποίο ωστόσο δεν μας αποτρέπει από το να βγάλουμε κοινωνικά συμπεράσματα, να ταυτιστούμε και να συγκινηθούμε με τους πρωταγωνιστές.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι αισθητά μειωμένες φέτος, ενώ υπάρχουν εισιτήρια με 16 ευρώ για ειδικές κατηγορίες θεατών.

Σπεύσατε να την παρακολουθήσετε όλοι όσοι αγαπάτε το ιδιόρρυθμο χιούμορ της Δήμητρας Παπαδοπούλου και καλή σας διασκέδαση.

You may also like