Φτιάξτε το τέλειο μενού αποπλάνησης με αφροδισιακές τροφές

Ναι μεν είναι Κυριακή πρωί, αλλά κάποια πράγματα καλό είναι να λέγονται εγκαίρως… Άλλωστε το καλοκαίρι, το ραντεβού που περιμένατε, μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή…Αν μάλιστα είναι η πρώτη φορά που θα έρθει στο σπίτι σας και έχετε υποσχεθεί ένα δείπνο, πρέπει να του/της μείνει αξέχαστο! Δείτε εδώ τις πιο δυνατές αφροδισιακές τροφές που θα ανεβάσουν τη libido της βραδιάς στα ύψη!

Είτε πρόκειται για τα πρώτα στάδια της γνωριμίας, είτε θέλετε με κάποιο τρόπο να φρεσκάρετε λίγο την σχέση που έχετε, ένα δείπνο με αφροδισιακά πιάτα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανέβει η ερωτική διάθεση. Άλλωστε είναι γνωστό, ο έρωτας περνάει από το στομάχι και αυτές οι τροφές το επιβεβαιώνουν!

imagesΑμύγδαλα: Κλασικό σνακ που συνοδεύει ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτό, εγγυάται αυξημένο ερωτικό mood μετά την κατανάλωση. Δεν σας αρέσει η γεύση; Μην ανησυχείτε, το μόνο που χρειάζεται είναι να τα μυρίσετε προτού τα σερβίρετε, η μυρωδιά και μόνο αρκεί!

images (1)

 

 

Βασιλικός: Σκοπεύετε να ετοιμάσετε μια κλασική ιταλική μακαρονάδα; Μην ξεχάσετε τον φρέσκο βασιλικό. Δεν είναι απλώς γευστικός, αλλά παράλληλα μπορεί να σας απαλλάξει από αυτόν τον ενοχλητικό πονοκέφαλο καθώς και να ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος για να παραμείνετε «θερμή» και ήρεμη σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού!

 

 

tctkjwqbΣοκολάτα: Είναι γνωστό ότι η σοκολάτα αποτελεί πηγή σεροτονίνης που θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως πιο χαρούμενη – εσάς και τον σύντροφό σας, αν σερβίρετε για επιδόρπιο ένα σουφλέ ή μια μους σοκολάτας!

 

 

 

shgilnkpΑβγά: Απορείτε; Κι όμως, τα αβγά εξισορροπούν τα επίπεδα ορμονών και καταπολεμούν το στρες, γι’ αυτό και αποτελούν ιδανική λύση αν η πρόσκλησή σας είναι πρωινή (για ένα σπιτικό brunch) ή αν απλά θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στον αγαπημένο σας.

 

xz4ulhspΠιπεριές τσίλι: Πολλές οι συνταγές για αυτό το καυτό τρόφιμο που θα ανεβάσουν την θερμοκρασία του σώματος, τους παλμούς της καρδιάς και σίγουρα θα οδηγήσουν σε ένα ενδιαφέρον βράδυ. Μην ξεχνάτε, όσο πιο χαρούμενος είναι ο σύντροφός σας, όσο πιο ζωντανός νιώθει, τόσο πιο καλά θα περάσετε!

 

 

blqbiyonBlueberries: Θα τα βρείτε στα καλά σούπερ μάρκετ, αλλά και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Μπορείτε να τα προσθέσετε σε ένα ελαφρύ επιδόρπιο και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αυτά τα μούρα ενισχύουν τη ροή του αίματος και αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας. Ιδανικά για ολονύκτιες συζητήσεις και άλλες… δραστηριότητες που απαιτούν και από τους δύο να είσαστε «ξύπνιοι»!

 

kdne50n1Βανίλια: Δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάποιο πρωτότυπο φαγητό που να περιλαμβάνει βανίλια και το απλό κέικ σας φαίνεται βαρετό για επιδόρπιο; Προμηθευτείτε τότε πριν από το ραντεβού αρωματικά στικ ή κεριά με άρωμα βανίλιας. Είναι γνωστό ότι η μυρωδιά της τραβάει τους άντρες σαν μαγνήτες, τους χαλαρώνει άμεσα και αυξάνει την libido. Και όλα αυτά τα θέλουμε, έτσι δεν είναι;

You may also like