Υδροχόος, Ο αντιδραστικός φιλόσοφος

Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε ν’ ανατέλλει στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου. Ο αέρινος, επαναστάτης και ευφυής νεροκουβαλητής έχει την τιμητική του!

Το τωρινό σκηνικό: Περίοδος ανατροπών & εξελίξεων

Η περίοδος θα είναι εκρηκτική και καθοριστική: τα ξημερώματα της 31 Ιανουαρίου, έχουμε την Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στο Λέοντα, ή αλλιώς ένα πανίσχυρο Blood Red Moon! Αποκαλυπτικό κι εκρηκτικό φεγγάρι, φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος και ραγδαίες εξελίξεις. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και θα τους αναγκάσει-ακόμα και μέσα από δυσκολίες-να προχωρήσουν σε αλλαγές που θα πλήξουν την ισορροπία, την καθημερινότητα και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Στις 15 Φεβρουαρίου πάλι, έχουμε την μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο. Τόλμη, ρίσκο, αντίδραση, εκκεντρικότητα, προκλητικότητα! Οι κανόνες και οι περιορισμοί αποτελούν τώρα «κόκκινο πανί» για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα να προβούν σε διαπραγματεύσεις και διπλωματικές συνομιλίες, σε πολλούς τομείς της ζωής τους.

Πόσα να γραφτούν γι’αυτό το ανατρεπτικό και επαναστατικό ζώδιο; Πόσα λόγια χρειάζονται για να περιγράψουν μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Άβρααμ Λίνκολν,ο Λόρδος Βύρωνας ή Τόμας Μούρ που είναι κλασικοί εκπρόσωποι του ζωδίου; Ή ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία της Τζένιφερ Άνιστον και της Shakira ή να ξεχάσει ό,τι έγραψε η υπέροχα θλιμμένη Βιρτζίνια Γουλφ ή η αλτρουίστρια Τόνι Μόρισον;

Όσοι γεννήθηκαν σ’ αυτό το αέρινο ζώδιο έχουν την κοινωνική συνείδηση ​​που θα μας βοηθήσει να «αλλάξουμε πίστα» και να μεταφερθούμε πιο απαλά στην νέα χιλιετία . Είναι ανθρωπιστές, φιλάνθρωποι και θέλουν να κάνουν  τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.. Οι Υδροχόοι είναι οραματιστές. Οι ρομαντικές, προοδευτικές αυτές ψυχές περνούν το χρόνο τους σκεπτόμενες πώς τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα. Ο λόγος που έχουν τόσους πολλούς φίλους και γνωστούς; Είναι φιλικοί, ανοιχτοί, κοινωνικοί, καλοδιάθετοι, ευφυείς, εφευρετικοί, πάντοτε έτοιμοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.

Τα πάντα φτιάχνονται με χαμόγελο και συλλογική προσπάθεια για τον Υδροχόο.
Με τον ίδιο τρόπο που ο νεροκουβαλητής Υδροχόος φέρνει αυτό το πολύτιμο υγρό ως δώρο στον κόσμο, έτσι κι εκείνοι διαχέουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους παντού. Η διαδικασία της σκέψης τους είναι, επίσης, πάντα ευρηματική και πρωτότυπη. Κι εδώ ξεκινάει η αντίφασή τους: Ενώ οι Υδροχόοι δεν θέλουν στην ουσία να δεσμεύσουν κανέναν, θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένοι αν ο υπόλοιπος κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Όταν διαφωνείς μαζί τους, τσαντίζονται και κατεβάζουν ρολά.

Ανυπόμονοι , πεισματάρηδες, ακόμα και απότομοι, δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη. Στις ερωτικές τους σχέσεις είναι σταθεροί-ίσως περισσότερο από όσο πρέπει πολλές φορές. Ερωτεύονται αλλά θέλουν και την ελευθερία τους. Θέλουν τον άλλο δίπλα, αλλά να μην είναι και συνέχεια στα πόδια τους…Το περιθώριο που δίνουν στους άλλους είναι ένα μείγμα από συμπαντική αγάπη, ουμανιστική ανεκτικότητα και …αδιαφορία. Επίσης, δεν ζηλεύουν-εκτός κι αν έχουν ωροσκόπο Σκορπιό, Καρκίνο ή Ταύρο!

Γίνονται καλύτεροι φίλοι από εραστές, προτιμούν σχέσεις ισότιμες, ελεύθερες, γεμάτες περιπέτεια. Πιο εύκολα θα γίνετε ζευγάρι με έναν/μια Υδροχόο αν είστε πρώτα φίλοι.

Οι άντρες Υδροχόοι, όσο γοητευτικοί κι αν είναι, ειδικά στο λέγειν, έχουν τη φήμη του αφηρημένου επιστήμονα-μπορεί και να ξεχάσουν το ραντεβού μαζί σας, αν έχουν βρει το νέο τους gadget και θέλουν να παίξουν μαζί του! Ο κυρίαρχος πλανήτης του, ο Ουρανός τους κάνει ευφυείς, ευπροσάρμοστους, διαλλακτικούς, αλλά και επαναστατικούς και καινοτόμους. Κάθε τεχνολογική επανάσταση, ξεκίνησε από μια «ουράνια» έμπνευση άλλωστε.

Ο πιο εύκολος τρόπος να τους κατακτήσετε, είναι να τους πείτε ότι…δεν θέλετε σχέση ή να τους «ρίξετε» με τις γνώσεις και την ευφυΐα σας, ενώ οι γυναίκες Υδροχόοι, γοητεύονται μόνο από εγκεφαλικούς εραστές και κυρίως όσους έχουν κατά πολύ αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ.

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω τα επόμενα 2μιση χρόνια, δώστε βάση στην καθημερινότητα και στις λεπτομέρειες-κάτι στο οποίο δεν είστε τόσο καλοί-και επίσης στη συντήρηση του σώματός σας, που μπορεί να θελήσει μια γενικότερη φροντίδα.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο του 2017,  θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας και του στάτους. Αυτή την περίοδο, θα φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας, καλλιεργώντας ένα καινούριο όραμα για τα επαγγελματικά σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται η εμπορική δραστηριότητα και οι επαφές με το εξωτερικό. Επίσης, αν έχετε μόνιμο δεσμό, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση, όμως αν βρίσκεσαι σε έναν προβληματικό γάμο ή σχέση, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε τον-ουσιαστικά αναπόφευκτο-χωρισμό.

You may also like