Η Blake Lively το νέο πρόσωπο της Gucci

Πριν δύο χρόνια ονομάστηκε ως η επίσημη αντιπρόσωπος της Chanel, διαφημίζοντας μάλιστα πέρυσι την διαχρονική τσάντα «Mademoiselle», αλλά φαίνεται πως πλέον η Μπλέικ Λάιβλι προχωρά σε νέα μονοπάτια μόδας, καθώς επιλέχθηκε ως το πρόσωπο του νέου αρώματος του Gucci «Premiere».

Η σταρ της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Gossip Girl», η οποία φέτος τελειώνει μετά από έξι σαιζόν, είναι γνωστή για τις υπέροχες αναλογίες της που θα ζήλευε κάθε μοντέλο και για την αγάπη που έχει στη μόδα, κάτι που επιβεβαιώνεται με κάθε εντυπωσιακή της εμφάνιση. Η αγαπημένη του δημιουργικού διευθυντή της Chanel, Καρλ Λάγκερφελντ – κάτι που δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει να ισχύει με την επιλογή της στον Gucci- μοιάζει ως μια λογική επιλογή για τον ιταλικό οίκο μόδας, αφού διαθέτει μεγάλη επιρροή και φυσικά όλη την απαραίτητη λάμψη μιας σταρ.

Το νέο άρωμα θα διαθέτει την αρωματική αύρα του «παλιού καλού Χόλιγουντ» και θα περιέχει νότες από περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς, «καρδιά» από λευκά λουλούδια και μόσχο και μια βάση από δέρμα και ξύλο. Το μπουκάλι, το οποίο και σχεδίασε η δημιουργική διευθύντρια του Gucci Φρίντα Τζιανίνι, είναι φυσικά χρυσό και μοιάζει με αξεσουάρ μόδας. «Οι διάσημοι και το γκλάμουρ του κόκκινου χαλιού αποτελούσαν από πάντα την κληρονομιά του Gucci» δήλωσε η Τζιανίνι. «Επέλεξα τη Λάιβλι γιατί είναι ένα κορίτσι με εξωπραγματική ομορφιά και αγαπάει τη μόδα. Εχει εκπληκτικό γούστο στα ρούχα» συνέχισε.

Το άρωμα θα είναι διαθέσιμο στην Αγγλία από τον Ιούλιο και σε όλο τον κόσμο από τον Σεπτέμβριο, ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται από 50 μέχρι και περίπου 83 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος.

Πηγή: http://www.tovima.gr

You may also like