Τα μεγαλύτεροι stars “έκλεισαν” του Ολυμπιακούς Αγώνες

«Αστέρια» της βρετανικής showbiz, όπως οι Naomi Campbell, George Michael, Jessie J, Emeli Sande, έδωσαν λάμψη και glamour στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, την Κυριακή 12 Αυγούστου.

Στις live εμφανίσεις της τελετής λήξης των Αγώνων, τραγούδησαν μεταξύ άλλων η Emeli Sande, οι Madness, οι Pet Shop Boys, ο Ray Davis (στο πρώτο μέρος), ο George Michael, οι Kaiser Chiefs, η Annie Lennox, οι Bond, η Jessie J, οι Spice Girls (σε μία επανένωση ειδικά για την τελετή λήξης), ο Eric Idle (ιδρυτικό μέλος των Monty Python) και οι Brian May και Roger Taylor των θρυλικών Queen.

Ακόμη, επί σκηνής εμφανίστηκε ο γνωστός βρετανός κωμικός Russell Brand, ο διάσημος dj Fat Boy Slim, καθώς και οι Taio Cruz και Tinie Tempah, οι οποίοι στη διάρκεια της εμφάνισης τους ένωσαν τις φωνές τους με την Jessie J.

Το γήπεδο ενθουσιάστηκε και στην εμφάνιση του δημοφιλούς νεανικού γκρουπ One Direction, του Liam Gallagher, ιδρυτικού μέλους των Oasis αλλά και των Take That.


Στην τελετή εμφανίστηκαν και γνωστά μοντέλα, όπως η Naomi Campbell, η Kate Moss, Alessandra Ambrosio, Lily Donaldson, η Georgia May Jagger, κ.ά, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή μίνι επίδειξη, φορώντας δημιουργίες γνωστών βρετανών σχεδιαστών.

Πηγή: http://www.ant1online.gr

You may also like