Το απόλυτο sleepover party για μικρά κορίτσια!

Ξέρω ξέρω, αν και σας αρέσει πολύ η ιδέα να μείνετε για ένα βράδυ μόνη σας με τον αγαπημένο σας χωρίς τα παιδιά, θα δυσκολευτείτε πολύ να το αφήσετε να κάνει sleep over σε κάποιο άλλο φίλο. Όμως στα παιδιά, ειδικά μετά την ηλικία των 6 ετών, η ιδέα πως θα διανυκτερεύσουν με τον αγαπημένο τους φίλο, θα ξεσαλώσουν σε κάποιο άλλο σπίτι, θα δουν για ατελείωτες ώρες dvd και θα παίξουν με το iPad, φαντάζει όχι απλά τέλεια αλλά στη σκέψη της και μόνο τα μάτια αστράφτουν. Αν ωστόσο είσαστε εσείς εκείνη που θα οργανώσει αυτό το sleepover, γιατί να μην το κάνετε για 2-3 φίλους του παιδιού σας και να το βαφτίσετε sleep over party. Super ιδέα!!!

via 1 2 3

Μoιράστε προσκλήσεις, ετοιμάστε όμορφα ροζ νυχτικά κρεμασμένα σε όμορφη κρεμάστρα με το όνομα των αγαπημένων φίλων της, φτιάξτε αν όχι υφασμάτινη, χάρτινη μάσκα ύπνου (θα κάνει πολύ εντύπωση),

via

και φυσικά μάθετε γρήγορα τη συνταγή για ροζ ποπ κορν δεν είναι δα και τόσο δύσκολη!

via 

Mία πολύ πρωτότυπη ιδέα θα έιναι να αγοράσετε αυτή τη μαξιλαροθήκη, ώστε οι φίλοι της να της σημειώσουν ή ζωγραφίσουν κάτι που θα τους θυμίζει αυτό το βράδυ. Εναλλακτικά, απλά αφιερώστε μία δική σας λευκή μαξιλαροθήκη και ας τη “θυσιάσετε” ως art work!

via

Aφήστε τα να διασκεδάσουν όσο αντέχουν. Σκεφτείτε απλά πως τους δημιουργείτε τις ομορφότερες αναμνήσεις. Φτιάξτε τα μαλλιά τους και τυλίξτε τα με όμορφα υφάσματα,  αφήστε τες να δουν τις αγαπημένες τους ταινίες και να κάνουν όσο κους κους κου θέλουν. Φυσικά φροντίστε το πρωινό της να είναι θρεπτικό, υγιεινό αλλά πάνω από όλα εντυπωσιακό. Συνδυάστε πολλά διαφορετικά πράγματα: προμηθευτείτε μικρές συσκευασίες με δημητρικά και πάνω δέστε με μία όμορφη κορδέλα ένα κουτάλι, αγοράστε ή φτιάξτε μόνοι σας donut, φτιάξτε λιχουδιές από χρωματιστά δημητριακά.

via 

via

Λίγη φαντασία και πολλή πολλή διάθεση χρειάζεται μόνο φίλες μου. Εγώ έχω ακόμα λίγο καιρό για να σκεφτώ τα sleep over party, όμως οφείλω να ομολογήσω πως πολύ μου αρέσουν και ίσως πρέπει να αρχίσω να τα οργανώνω για τις δικές μου φίλες.

Π+Α+Β

Πηγή: http://blog.aliceonboard.gr (από την Πέπη Νικολοπούλου)

You may also like