Μαρία Παπουτσάκη

Μαρία Παπουτσάκη-Αρθρογράφος

Με λένε Μαρία και οι φίλοι μου συνηθίζουν να με φωνάζουν «τρούφα». Πρόσφατα τελείωσα δημοσιογραφία στην σχολή του ΑΝΤ1 και αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι… όλα. Βέβαια, πρέπει να δηλώσω ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο γράψιμο. Εδώ και 19 χρόνια –από τότε που γεννήθηκα- έχω τα νεύρα μου, ενώ όποιος προσπαθήσει να με εμποδίσει να κάνω αυτό που θέλω, συχνά το μετανιώνει –όχι δεν τον σκοτώνω. Απλώς θεωρώ, πως όλοι πρέπει να έχουμε στόχους και να πετυχαίνουμε όσους περισσότερους μπορούμε.
Ο τσαμπουκάς και η μαγκιά παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή μου. Αν μάθεις να τα χρησιμοποιείς και σωστά, ακόμη καλύτερα. Να μάθεις δηλαδή να διεκδικείς και να παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Το μόνο πράγμα που μπορεί να με κάνει να «σκυλιάσω» από το κακό μου και να μισήσω άνθρωπο είναι να βλάψει κάποιος πολύ κοντινά μου πρόσωπα. Φυσικά όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι το γέλιο δεν υπάρχει στην ζωή μου. Μάλιστα θα έλεγα ότι επικρατεί, καθώς δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ και δεν χαμογελούν.
Ο τρόπος που μιλάω και γράφω συνήθως είναι σατυρικός και χιουμοριστικός, αλλά μου αρέσει να κάνω και καυστικά σχόλια. Βασικά τρελαίνομαι. Αν κάποιος ψάξει βαθιά –μιλάμε όμως για πολύ βάθος-, ίσως κάπου να βρει την χαμένη μου γλυκύτητα και τον χαμένο μου ρομαντισμό. Και αυτό το έχουν καταφέρει ελάχιστοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδείξει πως μπορώ να τους εμπιστεύομαι. Τα ενδιαφέροντα μου εκτός από το γράψιμο είναι να διασκεδάζω με κάθε τρόπο.

Για μένα δεν έχει σημασία αν θα πάω να τα «σπάσω» σε κάποιο ελληνάδικο ή αν θα καθίσω σπίτι μου να δω μία ταινία. Αν έχω την κατάλληλη παρέα, θα περάσω υπέροχα ακόμη και σε ένα παγκάκι. Το μεγάλο μου πάθος είναι ο χορός, καθώς έχω αφιερώσει 16 χρόνια σε αυτόν και δεν χάνω ποτέ την ευκαιρία να χορέψω, ενώ λατρεύω κάθε είδους αγκαλιά.