Κατερίνα Μαντά (Editor-in-chief / Founder)

Κατερίνα Μαντά Editor-in-chief / Founder

Είναι δύσκολο να γράφεις για τον εαυτό σου, ειδικά όταν για τόσα χρόνια έχεις συνηθίσει να γράφεις και να ασχολείσαι με τους “άλλους”. Από την άλλη είναι σημαντικό να γνωρίζετε κι εσείς ποιοι είμαστε και πώς γεννήθηκε η ιδέα αυτού του site.
Aς ξεκινήσουμε από τα βασικά : “Γεννήθηκα στην Αθήνα, τον Μάρτιο του ’76, πολύγλωσση, μιας και το πάθος μου ήταν οι ξένες γλώσσες, με σπουδές στη “Νομική” στη Γαλλία και στην “Επικοινωνία κι Ενημέρωση” στο Βέλγιο…”

Κουβαλάω αρκετά χρόνια εμπειρίας στις διεθνείς ειδήσεις στην ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση. Όταν η κρίση μας χτύπησε την πόρτα, άρχισα να διδάσκω αρχικά σε ιδιωτικό κολέγιο δημοσιογραφία και πλέον στη σχολή του Antenna, αλλά τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μπροστά από έναν υπολογιστή κι ενημερώνομαι. Ανήκω στη «μετα-φεμινιστική» εποχή του «Sex and the city» -πάνω στην οποία έκανα και την διπλωματική μου εργασία. Πριν 6,5 χρόνια περίπου μπήκα στο club των μαμάδων, όταν απέκτησα τον Παύλο Μάξιμο κι άλλαξε η φιλοσοφία μου για αρκετά πράγματα στη ζωή, κυρίως για την αναζήτηση της ευτυχίας. Το 2015, εργάστηκα για έναν χρόνο στον Δημοτικό σταθμό της Αθήνας 9,84 συντάσσοντας κι εκφωνώντας τα γαλλόφωνα δελτία και για το 2016 ήμουν αρχισυντάκτρια στο Beautemagazine.gr , που αγάπησα πολύ!

Το The K-magazine είναι το μικρό μου “παιδί”, καθώς το ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι -με την συντακτική ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει- με πολλή αγάπη για τις γυναίκες, καθώς μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το “ευ ζην” της.

Η λογική αυτού του “ηλεκτρονικού περιοδικού” είναι να διαβάζετε ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με τη ζωή-γενικότερα- να περνάτε καλά και να κάνετε και τους γύρω σας ευτυχισμένους…
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:  [email protected] ή στο twitter @katerinamanta και να μας κάνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας, αλλά φυσικά και τις προτάσεις σας….
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του The K-magazine….

facebook: https://www.facebook.com/kmaggr
twitter :@kmaggr
instagram : @thekmagazine