«Έρωτας αλά Ισπανικά»: η πιο δροσερή ερωτική κωμωδία του καλοκαιριού

Greek PosterΤο «Έρωτας αλά Ισπανικά» (Ocho Apellidos Vascos) είναι η πιο δροσερή ερωτική κωμωδία του καλοκαιριού που επιβεβαιώνει με χιούμορ και ευαισθησία πως όσο πιο έντονες είναι οι διαφορές στα ζευγάρια, τόσο πιο μεγάλη έλξη υπάρχει.

Η άνευ προηγουμένου εμπορική επιτυχία της ταινίας στην Ισπανία και οι διεθνείς πωλήσεις της σε όλο τον κόσμο, οδήγησαν τους παραγωγούς να ανακοινώσουν το σίκουελ της ταινίας που αναμένεται το 2015.

Υπόθεση :
Ο Ραφαέλ είναι γεννημένος στη Σεβίλλη και περήφανος Ανδαλουσιανός. Ένα βράδυ θα γνωρίσει την Αμάια, μια όμορφη και δυναμική κοπέλα με Βάσκικη καταγωγή. Μετά 01από μια παθιασμένη νύχτα, θα του κλέψει την καρδιά, ξεχνώντας στο σπίτι του, σαν μοντέρνα σταχτοπούτα, την τσάντα της.
Αυτό είναι το καλύτερο άλλοθι για τον Ραφαέλ που θα ταξιδέψει στην περιοχή που μένει η Αμάια για να της την επιστρέψει. Παρότι η Αμάια δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να του χαρίσει άλλες νύχτες, η επιστροφή του σκληροπυρηνικού πατέρα της στην πόλη, θα της αλλάξει τα σχέδια, υποχρεώνοντας τον Ραφαέλ να υποδυθεί έναν ρόλο που δεν φανταζόταν ποτέ στη ζωή του.

Δείτε το trailer…ακόμα κι αν δεν μιλάτε ισπανικά, από το ύφος των πρωταγωνιστών , καταλαβαίνετε ότι θα ρίξετε πολύ γέλιο!

dianomi

You may also like