Ακόμα 2 συναυλίες για τον Κωστή Μαραβέγια στο “Άλσος”

Μετά τις 2 sold out εμφανίσεις του Κωστή Μαραβέγιαστο Θέατρο Άλσος… Ο αγαπημένος τραγουδοποιός είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει για άλλες δύο μοναδικές βραδιές  με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά! Ραντεβού στις την Τετάρτη 7 και την Τετάρτη 14 Ιουλίου!

Ελάτε να σμίξουμε, να γίνουμε όλοι ξανά μια μεγάλη παρέα, να νιώσουμε, να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε! Και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι! Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό.

Ορμώμενος από το στούντιο και το νέο του τραγούδι «ΡΙΤΑ», με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά… Μας προσκαλεί ξανά στο Θέατρο Άλσος. Επιθυμία του, να γίνουμε σώμα μιας συναυλίας-γιορτής από τα παλιά,. Μιας βραδιάς γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Το Θέατρο Άλσος χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών, να φιλοξενήσει και φέτος το καλοκαίρι αγαπημένους καλλιτέχνες!

Δύο ακόμα συναυλίες στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσοςπου δεν πρέπει να χάσετε!

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ

Photo:Κωστής Μαραβέγιας / instagram

You may also like