Οι “Γυναίκες του Παπαδιαμάντη” σε on demand streaming προβολές

Η παράσταση «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» παρουσιάστηκε για 2 συνεχόμενες sold out σεζόν στο Θέατρο Χώρα . Είχε τεράστια απήχηση σε κοινό και κριτικούς. Τώρα θα παρουσιαστεί σε on demand προβολή στις 6 & 7 Μαρτίου 2021.

Η Νένα Μεντή συναντά τον Πέτρο Ζούλια και μαζί με την ‘Ερση Μαλικένζου, την Ευγενία Δημητροπούλου, τη Χριστιάννα Ματζουράνη, τη Μαριάννα Τουντασάκη και την Έφη Σακελλαρίου. Οι έξι γυναίκες ζωντανεύουν με ανεπανάληπτο τρόπο τις ηρωίδες του Σκιαθίτη συγγραφέα.

Μοναχικές αλλά δυναμικές φιγούρες, παλεύουν με τη φύση, τη ζωή, το θάνατο, με τη χαρά και τη λύπη. Μάνες, γυναίκες, κόρες ξενιτεμένων, ναυτικών ή χαμένων ανδρών συμμαχούν. Στόχος να κερδίσουν την επιβίωση, το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Οι Γυναίκες αυτές αποτελούν το δραματουργικό καμβά αυτής της σκηνικής δημιουργίας με αρωγό το δημοτικό τραγούδι, την παράδοση και το θρησκευτικό πνεύμα του συγγραφέα.

Με προεξάρχουσα γυναίκα-ηρωίδα τη Φραγκογιαννού-Φόνισσα. Αυτή αποτελεί το βασικό πρόσωπο της παράστασης αλλά και της παπαδιαμαντικής δημιουργίας,. Γύρω της στήνεται ένας χορός από κωμικά και δραματικά περιστατικά ζωής γυναικών στις αρχές του 20ου αιώνα, σε ένα απομονωμένο νησί της Ελλάδας.

6 & 7 Μαρτίου 2021 – Από τη στιγμή εισόδου σας στη σελίδα προβολής, έχετε 3 ώρες στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την παράσταση.

Εισιτήριo: 11 ευρώ

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από το viva.gr

You may also like