Ποδηλατάδα στην Αθήνα, μόνο για κορίτσια

girl bike amsterdamΓια πρώτη φορά στην Αθήνα, μια βόλτα στο κέντρο της πόλης αποκλειστικά για κορίτσια ανεξαρτήτου ηλικίας. Πάρτε το ποδήλατό σας, βάλτε το πιο όμορφα φόρεμα ή την πιο στυλάτη φούστα σας, τις γόβες σας κι ελάτε να χαρείτε μια ποδηλατάδα στο κέντρο της Αθήνας.

Με αφετηρία την Τεχνόπολη, η διαδρομή – πάντα σε χαλαρό ρυθμό και γιορταστική διάθεση – θα περάσει από το ιστορικό κέντρο, θα συνεχίσει στην Ερμού για να κατευθυνθεί προς τη Φιλλελήνων κι από κει στην Αποστόλου Παύλου. Μέσω του πεζόδρομου της Ερμού, περίπου μία ώρα αργότερα θα επιστρέψουμε στην αυλή της Τεχνόπολης για το δεύτερο καφεδάκι της ημέρας.

Το  Αthens Skirt Ride, θέλει να περάσει το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς… τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τις φούστες ή τα φορέματα, τις γόβες ή τα αγαπημένα μας παπούτσια και φυσικά δεν χρειάζεται να… ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. Ποδήλατο χρησιμοποιούμε επειδή και όταν μας βολεύει – δηλαδή… πάντα!

Πάρτε λοιπόν την καλύτερη διάθεσή σας, φορέστε τα πιο όμορφα ρούχα σας κι ελάτε! Σας περιμένουμε σε μια εντελώς διαφορετική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας γιατί η απάντηση στην κρίση και την γκρίνια μπορεί και πρέπει να είναι… σέξυ!

Η πρόσκληση αφορά μόνο κορίτσια – κάθε ηλικίας – και κύριοι, ακόμη και με φούστες, δεν γίνονται δεκτοί. Αν θέλουν, μπορούν να μας περιμένουν στον τερματισμό!

Μια διοργάνωση του ΜΒΙΚΕ, του ποδηλατικού περιοδικού που προσέχει τις κυρίες σαν τα μάτια του!

Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή στη σελίδα του MΒΙΚΕ στο Facebook:www.facebook.com/MBike.gr

Κυριακή 26 Μαϊου 2013

Έναρξη : 11:00

Περισσότερες πληροφορίες: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

 

Πηγή: http://theartfoundation.metamatic.gr

You may also like