Χρωματίστε την ζωή σας με αγάπη

Έχω αναφέρει ξανά την συγκεκριμένη εταιρία και την παρακολουθώ συχνά γιατί είναι από τις αγαπημένες μου. Η ευεξία που σου χαρίζει μόνο από την ποιότητα των αρωμάτων των προϊόντων της αξίζει να την ακολουθείς και να δίνεις την πολυτέλεια στον εαυτό σου να ικανοποιεί τις αισθήσεις του. Η νέα σειρά The ritual of Holi ήρθε να μας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια ιεροτελεστία στην διάρκεια του μπάνιου μας. Τέσσερα προϊόντα που θα σας πείσουν να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες.

  • Το Shower Foam Flower θα σας χαρίσει φανταστικές στιγμές μέσα στο μπάνιο σας αφού η διασκέδαση ξεκινάει μόλις πατάς το μπουκάλι…αυτό που ανακαλύπτεις είναι μοναδικό γιατί ακριβώς τότε εμφανίζεται ένα τριαντάφυλλο σε μορφή αφρού. Η μυρωδιά White Lily και το Peach Flower είναι ένας συνδυασμός καραμέλας που θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι σε όνειρο.
  • Το Party Time Confetti Body Scrub θα μετατρέψει το δέρμα σου στην απόλυτη απαλότητα. H ήπια μορφής scrub θα εξαλείψει τα νεκρά κύτταρα χωρίς κανένα ερεθισμό ακόμη και σε πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Το καινούργιο απολεπιστικό είναι 2 σε 1 αφού το καθαρίζει και το λειάνει συγχρόνως. Δίνει την λάμψη που χρειάζεται για να είσαι έτοιμη για παρτυ!
  • Η Rubber Mask θα σας ανανεώσει αυτή την φορά όχι το σώμα αλλά το πρόσωπο αφού είναι ο τέλειος συνδυασμός για την ολοκληρωτική ανανέωση. Είναι η πιο διασκεδαστική μάσκα που έχετε δοκιμάσει.. είναι η τελευταία εξέλιξη στο να διώχνει όλες τις ακαθαρσίες του δέρματος από οποιαδήποτε ταλαιπωρία αφήνοντας το πεντακάθαρο και απαλό.
  • Η Body Cream είναι αυτή που θα δώσει το super αποτέλεσμα και θα χαρίσει την ενυδάτωση στο δέρμα σας για να λάμψει. Η βελούδινη θρεπτική δράση της είναι το τελικό δώρο για το σώμα σας αφού θα του δώσει την φρεσκάδα που χρειαζόταν! Το απίθανο άρωμα που σας προσφέρει σας αφήνει με ένα χαμόγελο ικανοποίησης και ενθουσιασμού…

Τα προϊόντα της Ritual σε κάνουν να πιστεύεις πως είσαι η βασίλισσα στο χρόνο και όχι μόνο του παραμυθιού. Αδράξτε την ευκαιρία για την δική σας μοναδική στιγμή.

Photo credits: @beckerworks (unsplash)

You may also like