Έκθεση φωτογραφίας #ActuallyIAm @The Sowl

Το  4moms.gr με οικοδέσποινες τις Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη και το jenny.gr με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού οργανώνουν μια ημέρα αφιερωμένη στη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα, όπου μπορείτε κι εσείς να πάρετε μέρος!

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 12:00 με 16:00 θα «συναντηθούμε» σε έναν πολυχώρο, το The SOWL (Ηρακλειδών 10, Θησείο) για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ανακαλύψουμε τη δημιουργική μας πλευρά, το δημιουργικό μας εαυτό, αλλά και να βοηθήσουμε νέους ανθρώπους στο ξεκίνημά τους!

wpmenIN ACTION

Έκθεση φωτογραφίας #ActuallyIAm με φωτογραφίες επωνύμων, αναγνωστριών και φίλων. Σε συνεργασία με το ACE (ATHENS CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τα έσοδα από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση νέων ανθρώπων που θέλουν να τολμήσουν σε μια δύσκολη εποχή, σε νέους ανθρώπους που θέλουν να επιχειρήσουν καινοτομώντας. Γυναίκες που έχουν επιχειρήσει και τα έχουν καταφέρει μας “ξεναγούν” στη δική τους διαδρομή, μας προτρέπουν να ακολουθήσουμε τα δικά τους μονοπάτια.

Όπως γράψαμε, μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε γιατί όλες μαζί μπορούμε καλύτερα! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βοηθάμε νέους ανθρώπους να ορθοποδήσουν. Πως;

Μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας αγαπημένη στιγμή, αυτήν που έχετε απαθανατίσει και σας εκφράζει. Το δικό σας αγαπημένο αντικείμενο, τη δική σας αγαπημένη γωνιά στο σπίτι ή στην πόλη, το καλοκαιρινό σας στιγμιότυπο, τη χειμερινή σας εξόρμηση, την ανοιξιάτικη αναγέννηση, τη φθινοπωρινή σας μελαγχολία…, ό,τι και εάν είναι αυτό που σας εκφράζει, είναι η δική σας στιγμή και οι WomenIn Action μας ζητούν να τη μοιραστούμε μαζί  τους  για καλό σκοπό…

You may also like