Ένα αλλιώτικο καλοκαίρι των εκλείψεων: Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά

Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και ο Ερμής Ανάδρομος αλλάζουν το σκηνικό.

Το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό, μια και οι δυο εκλείψεις που σηματοδοτούν τον Αύγουστο και τον άξονα Υδροχόου/Λέοντα είναι ήδη εδώ! Ας μην ξεχνάμε ότι οι εκλείψεις είναι πύλες αλλαγών και εξελίξεων, που αναλόγως τις όψεις που έχουν,  θα είναι είτε εύκολες και θα κυλήσουν ομαλά, είτε πιο δύσκολες και πιο βίαιες.  Τέλος, οι εκλείψεις έχουν επιρροή μέχρι και 6 μήνες μετά την ημερομηνία που συμβαίνουν.

Η πρώτη, η Σεληνιακή που γίνεται στην σημερινή Πανσέληνο έχει αρκετά θετικές όψεις με τρίγωνα ανάμεσα σε Δία. Κρόνο και Σελήνη.  Δεν θα λείψουν όμως οι συγκρούσεις, οι ανατροπές, οι εντάσεις σε κάθε επίπεδο: προσωπικό, διακρατικό, οικογενειακό, εσωτερικό και εξωτερικό. Ειδικά όσοι και όσες έχουν σημαντικούς πλανήτες στις 13-15 μοίρες του Λέοντα ή στον σταθερό σταυρό (δηλ. Υδροχόο, Λέοντα, Ταύρο και Σκορπιό).

Λέξεις κλειδιά: Απoμάκρυνση, ξεκαθάρισμα, εγωισμός, κοινός σκοπός, όφελος, ανθρωπισμός, δικαιοσύνη, μετριοπάθεια, αποκάλυψη, αλήθεια.

Η δεύτερη είναι, το βαρύ πυροβολικό της χρονιάς αυτής: στις 28 μοίρες Λέοντα, με δυσαρμονικές όψεις. Η δυναμική αυτής της έκλειψης είναι μεγάλη και εκρηκτική: σε συνδυασμό με τον αστέρα Regulus, που ταυτίζεται με την άνοδο ή την πτώση ενός βασιλιά, τα βλέμματα στρέφονται στην Αμερική του Τραμπ. Εκτός από σενάρια απομάκρυνσής του, δεν αποκλείεται κάποια μικρή αλλά έντονη σύρραξη με τους πολλούς του «εχθρούς» ή ακόμη πιο σημαντικό, ένας μεγάλος σεισμός, ή ένας μεγάλος καύσωνας, στον οποίο θα θρηνήσουμε θύματα.  Οι ενέργειες, μαζί με τον Ερμή να αναδρομεί, από τις 13/8 θα είναι έντονες και αρκετά αποπροσανατολιστικές. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, αλλά και θέματα από τα παλιά, έρχονται για να ξεκαθαριστούν και να επιδιώξουν κάθαρση, στον αμείλικτο Αυγουστιάτικο Ήλιο.  Ο ανάδρομος Ουρανός και ο συνδυασμός Άρη/Ήλιο προσθέτουν λάδι…στο πλανητικό σκηνικό. Ξαφνικοί χωρισμοί και αποκαλύψεις, αλλά και έντονα πάθη βγαίνουν στο προσκήνιο. Προσοχή σε πάθη του παρελθόντος, που αναζωπυρώνονται και καλό είναι να μείνουν εκεί. 18-24/8 είναι καλές μέρες για ξεκούραση και χαλάρωση, πριν αρχίσει και πάλι η  έντονη ενέργεια της περιόδου να κορυφώνεται.

Ο αληθινός εαυτός μας αποκαλύπτεται στις περιόδους αυτές, και καλό είναι να ξέρουμε που τον δείχνουμε.

You may also like