Η νέα εφαρμογή για εύκολο και υγιεινό φαγητό που θα λατρέψετε!

Περιλαμβάνει πρόγραμμα 2 εβδομάδων με τις πιο λαχταριστές συνταγές.

Ανάμεσα στα διάφορα trends που εμφανίζονται κατά καιρούς και συνεπαίρνουν τα πλήθη μαζί τους, καμιά φορά βρίσκονται κι εκείνα που σε κάνουν να λες «Δόξα τω Θεώ» και που όντως προσφέρουν κάτι στο κοινωνικό σύνολο. Μία από αυτές ακριβώς τις μόδες είναι και το healthyeating, που κυρίευσε τα τελευταία χρόνια την Αμερική και σιγά σιγά διασπείρεται και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Γιατί, ποιος δε θα ήθελε να τρώει, όχι μόνο νόστιμα αλλά και υγιεινά;

Πολλές φορές, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί τείνουμε να σκεφτόμαστε την υγιεινή διατροφή σαν ένα περίπλοκο πράγμα μέσα στην πηγμένη καθημερινότητά μας, που μας αφαιρεί χρόνο και απόλαυση. Και κάπου εδώ επεμβαίνει το POPSUGAR, που λανσάρει ένα έξυπνο application για να μας βοηθήσει στην οργάνωση μιας λαχταριστής και ποιοτικότερης διατροφής.

Η εφαρμογή λέγεται «CleanEating Plan and Recipes» και ουσιαστικά προσφέρει ένα πρόγραμμα δύο εβδομάδων με πέντε συνταγές τη μέρα, ειδικά φτιαγμένο από διαιτολόγους (Stephanie Clarke και Willow Jarosh του C&J Nutrition), που εστιάζει σε τροφές με τη χαμηλότερη δυνατή επεξεργασία, όπως φρούτα, λαχανικά, προϊόντα ολικής άλεσης, υγιή λίπη και άπαχες πρωτεΐνες.

Επιπλέον, με την αγορά του app θα αποκτήσετε διατροφικές πληροφορίες των τροφίμων, μία shopping list, όπου θα μπορείτε να σημειώνετε τα υλικά που χρειάζεστε για όλη την εβδομάδα, trackingτων συνταγών, ώστε να σημειώνετε ποιες συνταγές έχετε ολοκληρώσει και μηχανή αναζήτησης γεύματος βάσει του αγαπημένου σας υλικού.

Το application κοστίζει μόλις 2.99$ και μπορείτε να το βρείτε στα iTunes.

 

You may also like