Αεροπορικά γεύματα με design

Τα πλαστικά τετράγωνα δισκάκια – κουτάκια μέσα στα οποία οι αεροπορικές εταιρίες σέρβριραν τα πλαστικά γεύματά τους φαίνεται ότι δεν θα υπάρχουν για πολύ ακόμα.

Η ανάγκη των επιβατών για καλύτερο σέρβις (που τελευταία σπανίζει) προέτρεψε δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρίες να ανοίξουν νέους δρόμους στην γεύση αλλά και την παρουσίαση των γευμάτων τους. Η KLM ανέθεσε στον (Ολλανδό φυσικά) κορυφαίο designer Μαρσέλ Βάντερς να σχεδιάσει σερβίτσια για την business class των ευρωπαϊκών πτήσεων. Το χαρακτηριστικό στιλ του Βάντερς πρόσθεσε αμέσως αέρα γκουρμέ εστιατορίου στην καμπίνα.


Στη Βρετανία, η ομάδα Postler Ferguson σχεδίασε για τη Lufthansa τη σειρά Brotzeit, ένα κομψό ξύλινο κουτί που περιέχει μικρότερα κουτάκια με τις τοπικές λιχουδιές που ο επιβάτης της οικονομικής θέσης παραγγέλνει όταν αγοράζει εισητήριο για την πτήση της Lufthansa Ντίσελντορφ – Μαϊάμι, και το οποίο παραλαμβάνει στο check-in.

Sushi και soba δια χειρός διάσημων σεφ σερβίρει η Lufthansa στα δρομολόγια προς Ιαπωνία και Βόρειο Αμερική, ενώ, από το καλοκαίρι, στο Business Lounge της Lufthansa στην Αθήνα οι επιβάτες βρίσκουν τα βραβευμένα κρασιά του κτήματος Παπαγιαννάκου και γκουρμέ λιχουδιές από επιλεγμένες ελληνικές εταιρίες.


Πηγή:http://www.marieclaire.gr

You may also like