Αιγόκερος… ο γήινος, από την Εύη Τσανάκα

6db42f1997ce385526ef8c20f50ee9b4Ο συντηρητικός αλλά και φιλόδοξος Αιγόκερως λατρεύει το καφέ. Το πιο γήινο χρώμα απ’όλα.
Η αρχή και το τέλος των nude μακιγιάζ και ο απόλυτος οδηγός για να δημιουργήσεις άπειρες εμφανίσεις. Η γκάμα του πραγματικά άπειρη όπως και αυτή της Μάνας Γης που λένε. Επέλεξε το σε μορφή μολυβιού. Ένα khol στο περίγραμμα των ματιών, θα μπορούσε αφενός να τονίσει τα μάτια σου, αφετέρου δεν θα «κλείδωνε» το σχήμα τους όπως θα έκανε ένα μαύρο μολύβι που είναι σαφώς εντονότερο. χωρίς να “κλειδώσει” το σχήμα τους. Γιατί οκ, είμαστε γυναίκες, και είναι γνωστό πως τα μάτια μας τα θέλουμε λίγο πιο αμυγδαλωτά. Λίγο πιο γατίσια!!!

Extra tip: Φρόντισε να μη το φτάσεις μέχρι την εσωτερική γωνία και μείνε μέχρι το σημείο εκείνο που αρχίζουν οι βλεφαρίδες για ένα πιο ασφαλές αποτέλεσμα. Μια καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού θα μπορούσε επίσης να αποδειχθεί πολύ καλή επιλογή για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα που θα μπορούσε όμως παρ’όλα αυτά να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Και επειδή εμείς, εδώ στο K-magazine, μιλάμε με ντοκουμέντα, θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα τις matte σκιές της INGLOT 357 και 390 οι οποίες είναι πολύ καλές επιλογές και “παίζουν” σε μια εναλλακτική κατηγορία του καφέ. Tα χρώματά τους παραπέμπουν σε αυτά της ζεστής σοκολάτας και ταιριάζουν τόσο σε ξανθές όσο και σε καστανές.
Plus, με το Freedom System που προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρεία, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου παλέτα με τα δικά σου αγαπημένα χρώματα. Άλλωστε το nude είναι η πιο safe κατηγορία μακιγιάζ που μπορούμε να επιλέξουμε εκείνες τις ημέρες που δεν μπορούμε να αποφασίσουμε πώς να βαφτούμε.

$_35

Η Εύη Τσανάκα είναι αισθητικός, make-up artist και blogger και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ίδια εδώ

You may also like