Αυτά τα top coat θα απογειώσουν το μανικιούρ σας

Είναι απογοητευτικό να πληρώνετε για ένα μανικιούρ, μόνο και μόνο για να το βλέπετε να ξεφτίζει την επόμενη κιόλας ημέρα. Ok, μπορεί να μην κάνουμε όλες χειρονακτική εργασία, αλλά τα πιάτα στο νεροχύτη έχουν μαζευτεί πια και πρέπει να τα πλύνουμε. Γι’αυτό το λόγο και το μανικιούρ στο σπίτι το αγαπάμε ιδιαίτερα, γιατί πέραν του ότι γίνεται στην άνεση του καναπέ μας, τα προϊόντα που υπάρχουν στο εμπόριο τώρα πια, μόνο να μας διευκολύνουν μπορούν.

Στην ατελείωτη αναζήτηση ενός τρόπου να κάνουμε τα μανικιούρ μας να κρατάνε κάτι λίγο περισσότερο, δοκιμάσαμε τα top coat που βρίσκουμε εκεί έξω για να δούμε ποιο απ’αυτά θα κρατήσει την υπόσχεσή του, και θα διατηρήσει τα νύχια μας άθικτα και γυαλιστερά λίγο περισσότερο από δυο μέρες μόνο.

Αυτό που πιθανόν να μην γνωρίζετε, είναι πως το γυαλιστικό που χρησιμοποιούμε, δεν είναι ανάγκη να είναι την ίδιας εταιρείας με το βερνίκι μας. Τολμήστε να επενδύσετε σε κάποιο top coat που θα μπορέσει να σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακόμα και αν στοιχίζει λίγο παραπάνω από αυτό που πιθανόν να είχατε κατά νου. Να θυμάστε πως για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να ξαναεφαρμόζετε το γυαλιστικό σας κάθε 2-3 μέρες ώστε να κρατήσει το μανικιούρ σας ακόμα περισσότερο.

You may also like