ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΖΩΔΙΟΥ (PART 2)

Σειρά αυτή την εβδομάδα έχουν τα επόμενα έξι ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Εσάς ποιο σας αντιπροσωπεύει;

7. Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι είναι ελαφρώς αναποφάσιστοι. Εάν μπορούσατε να αγοράσετε μόνο ένα προϊόν φροντίδας, ποιο θα επιλέγατε; Μια κρέμα ημέρας; Μια κρέμα νύχτας; Μια κρέμα ματιών; Τι γίνεται αν κάναμε αυτή την απόφαση πολύ πιο εύκολο για εσάς και σας είπα ότι υπάρχει ένα προϊόν που περιλαμβάνει και τα τρία; Η creamy eye treatment with avocado από τηνKiehls είναι πλούσια σε ευεργετικά λιπαρά οξέα, αμινοξέα και βιταμίνες, ενώ το έλαιο αβοκάντο που πρωταγωνιστεί σε αυτή την ντελικάτη κρέμα ματιών, κρατάει την ευαίσθητη επιδερμίδα τους ενυδατωμένη και απαλή. Εφαρμόστε την και πρωί και βράδυ για μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης, αλλά και σαν μάσκα ματιών το βράδυ στην περιοχή των ματιών. Το επόμενη πρωί, η περιοχή θα δείχνει εμφανώς πιο ξεκούραστη.

8. Οι Σκορπιοί, κατά βάθος, τείνουν να είναι αρκετά συναισθηματικοί. Έτσι, για σας τους έντονους και δυναμικούς Σκορπιούς, συνιστούμε ένα ισχυρό συστατικό φροντίδας δέρματος, τη ρετινόλη. Η ρετινόλη είναι ένα συστατικό αντιγηραντικής δύναμης και μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή ασπίδα απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι η ρετινόλη μπορεί να είναι αρκετά ισχυρή και να προκαλέσει ευαισθησία στον ήλιο, γι’αυτό είναι σημαντικό να τη χρησιμοποιείτε μόνο τη νύχτα, και να τη συνδυάσετε με μια ενυδατική κρέμα για να αποφύγετε την ξηρότητα και να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η SkinCeuticals Retinol 0.3 διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και την παραγωγή κολαγόνου για μείωση των λεπτών γραμμών, ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης τόσο από φωτο- όσο και από ενδογενή γήρανση.

9.  Ένας Τοξότης είναι πάντα έτοιμος για μια περιπέτεια και κάτι αυθόρμητο. Όταν πρόκειται για το δέρμα σας, λίγα πράγματα μπορούν να καταστρέψουν μια καλή ημέρα της κατάστασής του, όπως τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που συσσωρεύονται στην επιφάνεια. Για να βοηθήσετε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να αποκαλυφθεί μια πιο φωτεινή και μαλακότερη επιδερμίδα, η απολέπιση είναι επιτακτική ανάγκη. Συνιστούμε το Foreo Luna 2. Ένα επαναστατικό βελτιωμένο σύστημα καθαρισμού προσώπου και αντιρυτιδικής δράσης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση κηλίδων ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος, καθώς όχι μόνο καθαρίζει με τον πιο ήπιο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο την επιδερμίδα, αλλά ταυτόχρονα βελτιώνει και την απορρόφηση των προϊόντων που εφαρμόζουμε κατά τη διάρκεια του skincare.

10. Οι Αιγόκεροι έχουν το ταλέντο να βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα σε τιμές ευκαιρίας. Αποκτήστε το καλύτερο value for money προϊόν με την ενυδατική κρέμα CeraVe. H CeraVe Moisturising Cream ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στο πρόσωπο και στο σώμα. Για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα, ενυδατώνει αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού.

11. Οι Υδροχόοι, είναι αποδέκτες κινδύνων, πρόθυμοι να δοκιμάσουν ό,τι δεν τολμούν οι άλλοι. Γι ‘αυτό σας συνιστούμε την προσθήκη μιας μάσκας αποφλοιωμένου ξυλάνθρακα για τη ρουτίνα σας. Η Garnier SkinActive Pure Charcoal Black Tissue Mask καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας την λαμπερή και απαλή! Μπορεί αν χρησιμοποιηθεί και σε ευαίσθητες επιδερμίδες, είναι δερματολογικά ελεγμένο και εφαρμόζεται εξαιρετικά εύκολα!

12.Οι Ιχθείς είναι δημιουργικοί. Λατρεύουν να βρίσκουν νέους τρόπους για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και γι’αυτό και το skincare τους, δεν είναι κάτι που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα αλλά μάλλον στα ράφια της κουζίνας τους. Ανακατέψτε 2 κ.σ. χυμό λεμονιού, ½ κ.γ. ξύσμα λεμονιού, 2 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη και 1 κ.γ. μέλι και δημιουργήστε ένα peeling προσώπου που θα απομακρύνει το σμήγμα και θα σας χαρίσει την πιο καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα που είχατε ποτέ.

You may also like