Διαμερίσματα της Βοστόνης, υπέροχα διακοσμημένα!

04_kmt5_rect540Η Βοστόνη είναι μία από τις πιο παλιές πόλεις τις Αμερικής με κτήρια καλαίσθητα και καλοδιατηρημένα που αποπνέουν ευρωπαϊκό αέρα. Όποτε καθόλου τυχαία δεν επιλέξαμε φωτογραφίες από διαμερίσματα της συγκεκριμένης πόλης για να «εμπνευστούμε» διακοσμητικά. Για να βρούμε τρόπους να αναμείξουμε όμορφα το ξύλο με το φώς και το λευκό χωρίς να το ενοχοποιούμε.

k-mag lina dsign boston

Τις περισσότερες φορές, θα βρείτε κάτι πέρα από λευκούς τοίχους σε ένα διαμέρισμα της Βοστώνης. Συνήθως πρόκειται για εκτεθειμένα τούβλα που δίνουν μία άλλη και πιο industrial αίσθηση στο σπίτι, ή ακόμα και το αρχικό ξύλο, που γίνεται γοητευτικό, ενσωματωμένο με το σύνολο των επίπλων. Αλλά και τα απλά παλιά καλοριφέρ του σχολείου και οι εκτεθειμένες σωληνώσεις, που υπάρχουν χαρίζουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που σπάνια δίνεται από κάποιον διακοσμητή. Αλλά όταν  ήδη υπάρχουν αποτελούν σχεδιαστική πρόκληση για να εργαστείς επάνω τους.

k-mag lina dsign boston6

Το ξύλο είναι εκείνο που κυριαρχεί στα έπιπλα, στο ταβάνι, στα πατώματα, παντού και είναι αυτό που μαζί με την ζεστασιά του φωτός, που μπαίνει από το παράθυρο ,κάνει το σπίτι να είναι μοναδικό, και τα τούβλα στον τοίχο να φαντάζουν έργο τέχνης. Τα υφάσματα κινούνται κυρίως σε γήινα χρώματα, γεγονός που βοηθάει και στην ανάδειξη του φωτός. Αλλά επειδή οι εικόνες λένε πολύ περισσότερα ας τις αφήσουμε να σας «μιλήσουν».

k-mag lina dsign boston7

k-mag lina dsign boston3 k-mag lina dsign boston8 k-mag lina dsign boston4

You may also like