Δοκιμάσατε την Coca-cola με stevia; Θα σας αρέσει…

Την δοκιμάσαμε και μας άρεσε η γνώριμη γεύση της Coca-Cola, με την αίσθηση ότι δεν έχει θερμίδες κι επιπλέον είναι με το φυσικό γλυκαντικό στέβια.

Πριν από λίγες μέρες,  η σκηνή του BOX Athens «ντύθηκε» στα χρώματα της νέας CocaCola Χωρίς Θερμίδες,και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, και  μας υποδέχτηκε σε ένα μοναδικό πάρτι. Η κορύφωση της βραδιάς έφτασε με την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος θα είναι ο Έλληνας πρεσβευτής της καμπάνιας του νέου προϊόντος. Τη σκηνή γέμισε με την παρουσία του το γνωστό συγκρότημα ONIRAMAχαρίζοντας το δικό του “Taste the Feeling” ρυθμό, σε μια ανατρεπτική βραδιά που κατάφερε να αφυπνίσει όλες τις αισθήσεις των καλεσμένων και να χαρίσει πολλές CocaCola στιγμές.

Εσύ τι νιώθεις όταν κλείνεις τα μάτια; Το συγκρότημα ONIRAMA ερμήνευσε για πρώτη φορά live στη σκηνή του BOX Athens το τραγούδι «Κλείσε Τα Μάτια 2017», που είναι η ελληνική προσαρμογή του γνωστού τραγουδιού της καμπάνιας της Coca-Cola, Taste TheFeeling. Μέσα σε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα είχαμε  την ευκαιρία να απολαύσουμε πρώτοι το νέο video clip του συγκροτήματος, τα γυρίσματα του οποίου αναδεικνύουν διάφορα μέρη της Ελλάδας, με βασικό πρωταγωνιστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ως μια προσωπικότητα που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία και την εικόνα της μάρκας, ο Σάκης Τανιμανίδης επιλέχθηκε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του νέου προϊόντος και επιβεβαιώνει πως η νέα CocaCola μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν φυσικά… κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

Once a fan of @cocacolagreece always a fan …and now much more!!! @cocacola now with#stevia #cocacola #cocacolagreece #cocacolawithstevia thank u @valchristianna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The K-magazine (@thekmagazine) στις

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί φίλοι της Coca-Cola, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την υπέροχη γεύση του πέμπτου μέλους της οικογένειας Coca-Colaστην Ελλάδα. Παράλληλα, κρατώντας τη νέα CocaCola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, πόζαραν μπροστά από το φωτογραφικό φακό γνωστού Έλληνα καλλιτέχνη και ένιωσαν για λίγο «CocaCola» πρωταγωνιστές, αφού στο τέλος της βραδιάς έλαβαν την προσωπική επαγγελματική φωτογραφία τους.

Δυνατή μουσική, εκπλήξεις και αμέτρητες στιγμές απόλαυσης ήταν ο απολογισμός μιας μοναδικής Coca-Cola βραδιάς, που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους!

You may also like