Είναι η Lana Del Rey το νέο πρόσωπο των H&M;

Oι φήμες τις τελευταίες μέρες έχουν οργιάσει! Θα είναι άραγε η Lana Del Rey το νέο πρόσωπο των H&M? Η Σουηδική αλυσίδα δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες αλλά ούτε τις έχει αρνηθεί. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η Lana Del Rey έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες για τη φωτογράφηση στη Νέα Υόρκη.

‘Πάντα υπάρχει πολύ φημολογία για τις μελλοντικές καμπάνιες μας αλλά και τις συνεργασίες μας και δε μας αρέσει να σχολιάζουμε φήμες’, δήλωσε εκπρόσωπος των H&M.

Αυτή πάντως, δε θα είναι η πρώτη σύνδεση του ονόματός της Lana Del Rey με το χώρο της μόδας. Οι σχεδιαστές Christopher Kane και Emilio de la Morena, χρησιμοποίησαν τραγούδια της Lana στα show τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012. Επίσης ο οίκος Mulberry έχει ονομάσει μία από τις τσάντες του Del Rey, και μάλιστα η συγκεκριμένη τσάντα έχει γίνει ανάρπαστη. Η Lana είχε τραγουδήσει μάλιστα στο after party του show του οίκου Mulberry.

Άλλοι διάσημοι που θα γίνουν επίσης μοντέλα για την H&M είναι οι Georgia May Jagger, Jerry Hall, Salma Blair, Imogen Poots και Penn Badgley.

You may also like