Εσείς πόσο denim είστε;

Πόσο αγαπάτε το τζην; Είναι από τα αγαπημένα σας υφάσματα; Οι ‘90s τάσεις θα είναι οι top επιρροές. Και φέτος. Από το true blue μέχρι και τη λευκή καθαρή εκδοχή του, θα αναδειχτεί το απόλυτο must have κομμάτι  της γκαρνταρόμπα μας. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά το τζην δεν έφυγε ποτέ από την ντουλάπα μου. Από τα ξέφτια και τα ξεβαμμένα τζην, το ψηλόμεσο, το tie- dye ή το boho cow girl είναι αυτό που ταιριάζει στην σιλουέτα μας;

Ξέφτια & ξεβαμμένα

Η αλήθεια είναι πως δεν έφυγαν ποτέ από την καρδιά μας παρόλο που τα είχαμε αφήσει για λίγο στο περιθώριο. Φέτος επιστρέφουν πιο έντονα από ποτέ σαν να μην πέρασε μια μέρα. Οι πιο τολμηρές θα επιλέξουν ένα κομμάτι που θα τα συνδυάζει και τα δύο. Μπορείτε να τα ισορροπήσετε με πουκάμισα ή πλεκτά και φορέστε τα παντού!

Denim βερμούδα;

Αυτό θα είναι το τζην κομμάτι που θα αποκτήσουμε όλες για την επόμενη σεζόν! Είτε είναι πάνω ή κάτω από το γόνατο, με πιέτες, με ξέφτια ή χωρίς , είτε ψηλόμεση με στυλ που παραπέμπει στα ‘70s ,το χειμώνα θα τη φοράμε με ψηλές δερμάτινες μπότες ή αν δουλεύετε σε γραφείο μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα over sized blazer.

Tie- Dye

Η τάση με τα ψυχεδελικά prints συναντήθηκε με το denim σε ολόσωμες φόρμες, σoρτς, παπούτσια, τοπ και παντελόνια. Δίνουμε έμφαση σε ένα total denim look με urban και street διάθεση. Τουλάχιστον δυο φόρμες και ένα σορτς είναι αυτά που επιλέγω χειμώνα ή καλοκαίρι.

Λευκό τζην

Αν κουράζεστε με το κλασσικό μπλε, επιλέξτε το άσπρο.. Αν το καλοκαίρι το φορέσατε ήδη, μην το κρύψετε με τα καλοκαιρινά, θα το χρειαστείτε και τον χειμώνα. Οι αντιθέσεις άσπρου- μαύρου είναι trendy μες στον χειμώνα, μην διστάσετε.

Το ψηλόμεσο

Πραγματικά είναι η γραμμή που όλες οι γυναίκες αγαπάμε γιατί κολακεύει τη σιλουέτα μας. Στον αγαπημένο οίκο Channel είδαμε να στενεύει στο κάτω μέρος, ενώ η Alberta Ferretti το παρουσίασε στην πιο κλασσική μπλε εκδοχή του. Μπορείτε να συνδυάσετε όποιο παπούτσι σας αρέσει διότι όλα μπορούν να φορεθούν. Σανδάλια flat ή ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ οι μπότες που θα κρυφθούν μέσα από τα μπατζάκια θα είναι το απόλυτο trend του χειμώνα.

Boho Cowgirl

Φέτος, οι σχεδιαστές δείχνουν περισσότερη έμφαση και ένταση στο στυλ με μποέμ πινελιές από τα ‘70s. Κάποιοι, μάλιστα, έστειλαν το μήνυμα για την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος φτιάχνοντας ρούχα από ανακυκλωμένα υφάσματα  όπως οι οίκοι Givenchy και Celine.

Εσείς τελικά, ποιο στυλ διαλέγετε; Προσωπικά …το tie-dye είναι αυτό που θα φορέσω σίγουρα!

Photo credits: @ripato (unsplash)

You may also like