Ευαίσθητη επιδερμίδα; Κανένα πρόβλημα με αυτά τα αντηλιακά

Ανοίγει ο καιρός και είναι υποχρέωσή μας, να σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε αντηλιακό καθημερινά. Είτε με συννεφιά, είτε με ήλιο και ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος, είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό βήμα στην ρουτίνα ομορφιάς μας. Είναι ακόμα πιο σημαντικό δε, εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα και τείνετε να καίγεστε πριν καν συνειδητοποιήσετε ότι βρεθήκατε στον ήλιο.

Τι πρέπει όμως να αναζητήσουμε σε ένα αντηλιακό; Τα φυσικά αντηλιακά που περιέχουν οξείδιο του ψευδαργύρου και διοξείδιο του τιτανίου είναι τα καλύτερα για το ευαίσθητο δέρμα, επειδή δεν ερεθίζουν τόσο όσο τα χημικά αντηλιακά. Αναζητήστε επίσης συστατικά που είναι φυσικά καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη, όπως η νιασιναμίδη, το υαλουρονικό οξύ και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, που μπορεί να κατευνάσει εύκολα μια δερματική φλεγμονή.

1. Ισχυρό αντιοξειδωτικό, προτοκοφερύλιο, για κυτταρική προστασία ενάντια στην ακτινοβολία. Ισχυρό αντιοξειδωτικό, προτοκοφερύλιο, για προστασία των κυττάρων από την ελεύθερη ακτινοβολία. Το ιαματικό Νερό της Avène, με καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. Ελαφριά, λεπτόρρευστη υφή που ενυδατώνει το ευαίσθητο και/η το μη ανεκτικό δέρμα. Χρυσαφένια απόχρωση για λαμπερό, υγιές δέρμα. Ενυδατώνει την ανώτερη στιβάδα του δέρματος.

2. Αντηλιακό με πολύ υψηλή προστασία για ακτίνες ευρέος φάσματος UVA/UVB, υπέρθυρη ακτινοβολία και ατμοσφαιρική ρύπανση. Ενισχυμένο με χρώμα για ομοιόμορφο τελείωμα χωρίς ατέλειες ή γυαλάδα και ultra ανθεκτική προστασία. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Ιδανικό ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα και το δέρμα που είναι αλλεργικό στον ήλιο. Είναι υποαλλεργικό και μπορεί να εφαρμόζεται και γύρω από τα μάτια. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση για να ενεργοποιήσετε τη σύνθεση.

3. Προστατεύστε και περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με το νέο foundation/αντηλιακό της Shiseido. Ταυτόχρονα την ομορφαίνει και ενισχύει την φυσική και αθλητική σας εμφάνιση. Με την Τεχνολογία WetForce της Shiseido, όσο πιο πολύ ιδρώνετε, τόσο ισχυρότερο γίνεται το πέπλο προστασίας από τον ήλιο.

4. Καθημερινό αντηλιακό προσώπου, υψηλής προστασίας με καθαρή και ελαφριά σύνθεση. Προστατεύει από τον ήλιο και τις περιβαλλοντικές ζημίες με αντηλιακή δράση ευρέους φάσματος, UVA/UVB και αντιοξειδωτικά. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σαν ένα αόρατο makeup primer. 

5. Αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF30 με λεπτόρευστη υφή για ματ βελούδινο αποτέλεσμα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

6. Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος SPF 50 και UVA 16 με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Η θαλάσσια λεβάντα, πλούσια σε στερόλες και βιταμίνη Ε, η προβιταμίνη Β5 και η βιολογική αλόη ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς και ενυδατώνουν. Το βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι, το λυκοπένιο και η βιταμίνη Ε παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία. Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, καινοτομία της APIVITA, με υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή παρέχει σταθερά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

You may also like