Ζυγός: Ο αέρινος γητευτής

Μια από τις πιο δυνατές Πανσελήνους του 2017, που φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, έγινε πριν από μερικές μέρες στον άξονα Κριού-Ζυγού..

Ο εκλεπτυσμένος, ανάλαφρος, καλλιτέχνης Ζυγός ταυτίζεται με τη δυάδα, την ένωση, το μοίρασμα.

Κάθε σχέση χρειάζεται συνεργασία για να δουλέψει και να ανθίσει κι ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στον Ζωδιακό κύκλο.

Εκπροσωπεί άριστα την έννοια της Συντροφικότητας και του Ζεύγους. Το “Μαζί” είναι τόσο σημαντικό για εκείνους. Μαζί είμαστε καλύτερα, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, χέρι-χέρι θα φτάσουμε ακόμη πιο μακριά.

Όσο κι αν προσπαθήσεις να πείσεις έναν Ζυγό για τις χαρές της εργένικης ζωής και της (κατά καιρούς) απαραίτητης και εποικοδομητικής μοναξιάς, δεν θα τα καταφέρεις.

Οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι έχουν, στατιστικά, τα υψηλότερα ποσοστά γάμων και συμβίωσης -το κάθε ζώδιο για το δικό του λόγο. Ναι, πιστεύουν πραγματικά ότι υπάρχει το άλλο τους μισό και δεν σταματούν να ψάχνουν το ταίρι τους.  Όσο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι να είναι οι Ζυγοί, κάτι που τους κάνει πολλές φορές να αλλάζουν συντρόφους σαν τα πουκάμισα, είναι πολύ της σχέσης.  Δρουν, εργάζονται, λειτουργούν καλύτερα μέσα από τη συνεργασία και η καρδιά τους αποζητά πάντα τον/την ιδανικό/η σύντροφο.

Είναι χαρωποί, προσηνείς, φιλάνθρωποι, ευγενείς, διπλωμάτες, γεμάτοι χιούμορ, νάζι, χαμόγελο και ήρεμη καλοσύνη.

Με κυρίαρχο πλανήτη τους την Αφροδίτη, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι καλλιτέχνες. Πιο αιθέριοι από τα άλλα παιδιά της υπέροχης αυτής θεότητας-τους Ταύρους που, ως πιο γήινα ζώδια, απολαμβάνουν πιο «γειωμένες» απολαύσεις: σεξ, φαγητό, ποτό κλπ.  Ο Ζυγός από την άλλη, απολαμβάνει μαζί με τον Λέοντα την όμορφη πλευρά της ζωής και της δημιουργικότητας. Τέχνη, φιλοσοφία, χορός, θέατρο, ποίηση and everything in between αποτελούν τους στόχους του. Και αριστεύει με ό,τι καταπιαστεί και κυρίως, γοητεύει όσους συνεργάζονται μαζί του.

“Be yourself; everyone else is already taken.”
                                                         Oscar Wilde

Καλλιεργημένοι, χαμογελαστοί, ήρεμοι και γλυκείς, οι Ζυγοί λατρεύουν την ομορφιά και τα όμορφα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι κερδίζουν στη ζωή με το ταλέντο και την ακαταμάχητη γοητεία τους. Ένα χαμόγελο τους είναι ικανό να μαγέψει αρχηγούς κρατών και φιλοσόφους με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο!

Οι άντρες Ζυγοί είναι τόσο έμπειροι στα λόγια  και στο παιχνίδι του φλερτ που είναι αδύνατον να μην υποκύψεις στη γοητεία τους. Ματαιόδοξοι, απαθείς και κενοί στη χειρότερη εκδοχή τους, στην καλύτερη μοιάζουν με αστραφτερό, πανέμορφο παγόνι! Λάμπουν και σε παρασύρουν σε ένα μεθυστικό χορό.

Είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και θέλουν να ζήσουν το ρομάντζο με κάθε τρόπο. Η αντανάκλαση του εαυτού σας στα μάτια των άλλων και η αέναη σύγκριση με τους άλλους σας βοηθάει να βελτιώνεστε συνεχώς, να είστε πάντα έτοιμοι για αλλαγές και προκλήσεις, να γίνεστε ανταγωνιστικοί όπου πρέπει αλλά και να κρατάτε ισορροπίες εκεί που χρειάζεται. Η δικαιοσύνη και  διπλωματία είναι σύμμαχοι και οδηγοί σας, πυξίδα στα δύσκολα.  Ο Δίας στο Ζυγό την προηγούμενη χρονιά σας έδωσε ευκαιρίες, καινούριες γνωριμίες, νέες προτάσεις για συνεργασίες, επέκταση, ανοίγματα προς το εξωτερικό και πολλά άλλα. Κάποιοι από σας βρήκαν το άλλο τους μισό, κάποιοι άλλοι χώρισαν γιατί έπρεπε να νιώσουν ελεύθεροι και όχι περιορισμένοι από σχέσεις που είχαν ουσιαστικά λήξει. Με το Δία στον Σκορπιό πλέον, από τις 10/10 θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και θα βάλετε γερές βάσεις, για όσα πλάνα και σχέδια θέλετε να υλοποιήσετε το 2018. Μη  ξεχνάτε, όμως, ότι ο Πλούτωνας πιέζει ακόμη με τετράγωνο όλους εσάς του 2ου δεκαημέρου και ότι οι αλλαγές είναι βαθιές, ριζικές και απαραίτητες.

Θυμηθείτε: Διάσημοι Ζυγοί  είναι πολλοί καλλιτέχνες όπως ο Τζον Λένον και ο Στινγκ, οι πανέμορφες Μόνικα Μπελούτσι, Κάθριν Ζήτα Τζόουνς και Μπριζίτ Μπαρντό αλλά και εξερευνητές όπως ο Χριστόφορος Κολόμβος, συγγραφείς όπως οι Αρθουρ Μίλλερ , οι Χάρολντ Πϊντερ και Γουίλιαμ Φώκνερ, ο μέγας φιλόσοφος Κονφούκιος, ο Μαχάτμα Γκάντι και πολλοί άλλοι.

Κυβερνήτης: Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της γοητείας, της κομψότητας και της διαχρονικής ομορφιάς

Τα χαρίσματά σας: ακτινοβόλα αισιοδοξία και θετική σκέψη, καλλιέργεια αρμονικής συνύπαρξης, εξαιρετικά επικοινωνιακά χαρίσματα

Θέματα προς επίλυση: αποφεύγετε τις συγκρούσεις, κουράζεστε με την προσήλωση στη λεπτομέρεια , είστε ενίοτε επιφανειακοί

Το δυνατό σας σημείο: η έντονη αίσθηση δικαιοσύνης

Ο δρόμος σας: τo να προωθήσετε το πνεύμα της παγκόσμιας αγάπης και αρμονίας

You may also like