Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι η νέα ambassador της Bvlgari

Η Lady Kitty Spencer είναι η μεγάλη κόρη του Charles Spencer, 9ου Κόμη Spencer και αδερφού της Πριγκίπισσας  Diana,και του πρώην μοντέλου, Victoria Aitken. Το 1992, σε ηλικία ενός μόνο έτους, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του Harper’s & Queen (το τωρινό Harper’s Bazaar UK) μαζί με τη μαμά της, ενώ τα τελευταία χρόνια φαίνεται να κυριεύει το χώρο της μόδας.

Σπούδασε Luxury Brand Management στο Λονδίνο, βάζοντας κατ’ επιθυμία της μητέρας της πρώτη τη μόρφωση, κι όσο ζούσε εκεί άρχισε σιγά σιγά να αναλαμβάνει δουλειές μόδας και modeling. Το 2017, περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα για χάρη της Dolce & Gabbana κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο.

Η νέα συνεργασία της Lady Kitty είναι με όχι άλλον από τον Ιταλικό οίκο Bvlgari κι έτσι γίνεται πλέον πρέσβειρα των μοναδικών κοσμημάτων του.

«Είναι απίστευτη τιμή να δουλεύω με το πιο εικονικό Ιταλικό brand κοσμημάτων του κόσμου. Η Bvlgari ήταν πάντοτε συνώνυμη με τη δημιουργικότητα, την κληρονομιά, την ομορφιά και τη γοητεία. Είμαι, γι’ αυτό, πολύ ενθουσιασμένη που είμαι κομμάτι της οικογένειας της Bvlgari, αφού αυτό σημαίνει το να ζω το πάθος και τη μαγεία τους από πρώτο χέρι.», δήλωσε.

Η 27χρονη Spencer έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με το brand, έχοντας βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις που συνεργάζονται με τηνBvlgari, όπως το Elton John Aids Foundation και το Save th eChildren.

Photo credit

You may also like