Η Εύη Τσανάκα βρήκε τα καλύτερα προϊόντα για σγουρά μαλλιά

Αν έχετε μακριά και πλούσια μαλλιά, θα γνωρίζετε πολύ καλά εκείνη την περίεργη αίσθηση κάθε φορά που πρέπει να λουστείτε. Το χτένισμα των μαλλιών, μπορεί να είναι μια δουλειά που την παίρνουμε στα σοβαρά, μόνο και μόνο για να βεβαιωθούμε πως θα τα ταλαιπωρήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο. Μπορεί να είναι μια επίπονη διαδικασία, γι ‘αυτό και όσοι διαθέτουν σγουρά μαλλιά συχνά φοβούνται και την αποφεύγουν. Όσο όμως και αν υπάρχει αυτή η λανθασμένη άποψη πως τα σγουρά μαλλιά δεν απαιτούν ξεμπέρδεμα, είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

Ευτυχώς, υπάρχουν προϊόντα εκεί έξω που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία μας πολύ λιγότερο επίπονη και απογοητευτική για εμάς. Και αυτοί οι μικροί θησαυροί κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, χαλαρώνοντας τις μπούκλες.

1. To Be Curly Shampoo 250ml, ιδανικό για τον απαλό καθαρισμό την τρίχας. Βελτιώνει την μπούκλα, καταπολεμά το φριζάρισμα και ενισχύει τη λάμψη στα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά. Μέρος του συστήματος τελειοποίησης 4-βημάτων που μειώνει δραματικά το φριζάρισμα και σχηματίζει την μπούκλα έως 57%. Η πρωτεΐνη σιταριού και το βιολογικό μείγμα αλόης διαστέλλει την τρίχα όταν είναι βρεγμένη και την συστέλλει όταν στεγνώνει για να ενισχύσει την μπούκλα ή τον κυματισμό. Ένα αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών με πιστοποιημένο βιολογικό lime, λεμόνι, περγαμόντο, πορτοκάλι και άλλα εκχυλίσματα φυτών και λουλουδιών.

2. Οι βούρτσες της Marlies Möller δημιουργούνται στο χέρι στην Ιταλία διαθέτοντας την υψηλότερη ποιότητα. Το ξύλο οξιάς είναι πολλαπλά κερωμένο και εξαιρετικά ελαφρύ, το μαξιλάρι από φυσικό καουτσούκ και οι τρίχες είναι τέλεια συνδυασμένες από άγριους χοίρους και καρφίτσες νάιλον. H Allround Curls Comb αποτελεί μια υψηλής ποιότητας επαγγελματική χτένα για να δημιουργήσετε άψογο στυλ, να χτενίσετε τα μακριά και σγουρά μαλλιά σας.

3. Gel για styling που δίνει σχήμα στις μπούκλες σας για 48 ώρες. Το gel διαμορφώνει τα μαλλιά και τα διατηρεί όλη την ημέρα, ακόμη και σε συνθήκες υγρασίας. Βιταμίνες και Αμινοξέα στον τύπο θρέφουν και αποκαθιστούν τα μαλλιά, ενώ το Altai Oblepikh oil (έλαιο Ιπποφαές από την περιοχή Altai) και το έλαιο Μαροκινού Άραγκαν βοηθούν στην παραγωγή κερατίνης, η οποία δίνει λάμψη και δύναμη. Αρκτικό τριαντάφυλλο και πρωτεΐνες μεταξιού διατηρούν την υγρασία βαθιά μέσα στη δομή της μπούκλας. Οι μπούκλες φαίνονται λαμπερές και φανταστικά όμορφες! Προστατεύει τα μαλλιά από την έκθεση στη θερμότητα κατά τη διάρκεια του ζεστού styling.

4. Curl Pre-Style/Re-Style Primer που θρέφει και ενεργοποιεί ξανά τις μπούκλες. Από την πρώτη ημέρα ξεμπλέκει και ενυδατώνει τα μαλλιά, δημιουργώντας μία βάση για εύκολο styling. Τη δεύτερη μέρα (και όχι μόνο), το primer αναζωογονεί τις ξηρές μπούκλες, παρέχοντας ελαφρύ κράτημα και εντατική ενυδάτωση.

5. To Oil Elixir with Sasanqua είναι εύκολο στην χρήση και αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βασίζεται στα εντατικά παράγωγα του camellia sasanqua oil και προσφέρει εντατική απαλότητα και φωτεινή λάμψη. Παρέχει εντατική φροντίδα για μεγαλύτερη λάμψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αναγεννά τα εύθραυστα μαλλιά, αναδεικνύει τα σγουρά ή σπαστά και τους δίνει γοητευτικά όμορφη λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρά ή νωπά μαλλιά , για καθημερινή χρήση από όλους τους τύπους και όλα τα μήκη.

Last but not least, θα ήθελα να αναφέρουμε τη σειρά Mad About Curls (Schwarzkopf Professional) είναι το ολιστικό τελετουργικό περιποίησης και styling, που σέβεται και προστατεύει κάθε τύπο υφής. Με καινοτόμα συστατικά φροντίδας που δυναμώνουν τα μαλλιά, κάνουν εντατική ενυδάτωση, παρέχουν προστασία από την θερμότητα, εξασφαλίζουν έως και 96% λιγότερη θραύση και 94% λιγότερη ψαλίδα ενώ αγκαλιάζουν κάθε τρίχα σαν μια “ασπίδα φροντίδας” με ορατά αποτελέσματα. Συνιστάται η χρήση της σειράς ως ολοκληρωμένη φροντίδα και styling για πανέμορφες μπούκλες με διάρκεια.

You may also like