Η νέα σισιλιάνικη συλλογή της Intimissimi είναι φτιαγμένη με ρομαντισμό και πάθος

Με το #IntimissimiLovesSicily παρακολουθούμε live το project.

Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, όλοι, λίγο ή πολύ, κρύβουμε μέσα μας μια αγάπη για την Ιταλία, τη φιλοσοφία, την κουλτούρα και της ομορφιά της. Ειδικά όταν σκεφτόμαστε τη φινέτσα και την καλαισθησία της γείτονας χώρας και τα δημιουργήματα που έχει επιδείξει ανά τα χρόνια, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Τί θα λέγατε, όμως, αν σας λέγαμε ότι όλα τα παραπάνω έχουν συνδυαστεί με τη ρομαντική Σικελία και μάλιστα υπό την αιγίδα ενός αγαπημένου και πολύ προσιτού brand;

Το brand αυτό δεν είναι άλλο από την ιταλική Intimissimi, που κάθε φορά που λανσάρει νέα συλλογή, όλο και κάτι καταλήγουμε να αποκτάμε στην γκαρνταρόμπα μας. Η τελευταία συλλογή ακούει στο όνομα «Summer in Sicily» και, στα πλαίσια της προώθησής της, η εταιρεία διοργανώνει ένα digital event στη Σικελία, το #IntimissimiLovesSicily. Εκεί, θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 10 διεθνείς bloggers και influencers από τις 23 έως τις 25 Μαΐου, σε μια exclusiveιταλική τοποθεσία που θα αποτελέσει το backround για την ωραιότερη ανάδειξη της συλλογής.

Πηγή έμπνευσής της είναι τα γνωστά ζωηρά σισιλιάνικα χρώματα και floralprints, η άγρια φύση και το πάθος του νησιού. Σαν αποτέλεσμα, οι δημιουργίες είναι πολύ ιδιαίτερες κι εντυπωσιακές και χαρακτηρίζονται από μία αδιαμφισβήτητα ρομαντική κομψότητα.

Για να ακολουθήσετε το project live, μπείτε στη σελίδα της Intimissimi στο Facebook(@intimissimi) και στο Instagram(@intimissimiofficial), όπου θα ανακαλύψετε την εμπειρία και τα καλοκαιρινά vibes που θα ζήσουν οι bloggers στη Σικελία, χρησιμοποιώντας το hashtag #IntimissimiLovesSicily.

You may also like