Η πρώτη συλλογή γυαλιών ηλίου από την TOMS

 p1474338492-3H TOMS λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολυαναμενόμενη δεύτερη γραμμή προϊόντων της, τα Γυαλιά Ηλίου TOMS, αντιμετωπίζοντας άλλη μία επιτακτική ανάγκη στον κόσμο… να βοηθήσει ανθρώπους που χρειάζονται να αποκατασταθεί η όραση τους.

Ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, έψαχνε επί μήνες για το επόμενο προϊόν της εταιρείας της οποίας η φιλοσοφία είναι το One for One, και κατέληξε στα γυαλιά κάνοντας δημοσίως την αποκάλυψη σε εκατοντάδες οπαδούς στη Σάντα Μόνικα.Πιο συγκεκριμένα,  είχε δηλώσει  «Από το 2007, έχω συνειδητοποιήσει ότι το μοντέλο της TOMS One for One, θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλα προϊόντα πέραν των παπουτσιών ώστε να βοηθηθούν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Η όραση είναι μια βασική ανάγκη. Η απώλεια της όρασης έχει μια δραματική επίδραση στη ζωή, την οικογένεια και το κοινωνικό κύκλο ενός ατόμου. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη βγάζοντάς τους από το περιθώριο».

p1414449428-3

 

Στόχος είναι με την αγορά ενός ζευγαριού Γυαλιών, η TOMS θα αποκαταστήσει την όραση ενός ανθρώπου.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό;

1.       Με παροχή γυαλιών οράσεως

2.       Με χειρουργική επέμβαση καταρράκτη

3.       Με ιατρική περίθαλψη

p1414456090-3

Ο συνεργάτης της TOMS σε αυτή την προσπάθεια είναι το Seva Foundation (www.seva.org). Βασισμένη στη βόρεια Καλιφόρνια, η Seva εφαρμόζει προγράμματα και τεχνικές πρόληψης της τύφλωσης καθώς και προγράμματα αποκατάστασης της όρασης για πάνω από 30 χρόνια. Τα προγράμματα της  Seva  έχουν βοηθήσει σχεδόν 3 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δουν ξανά.

p1414469694-3

Οι χώρες του Νεπάλ, του Θιβέτ και της Καμπότζη είναι οι πρώτες στις οποίες η TOMSEyewear θα ξεκινήσει τις Giving ενέργειες.

Κάθε σχέδιο έχει μια εικονική σχεδίαση με έμφαση στη λεπτομέρεια. Τα γυαλιά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με ρίγες που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία της One for One ™. Η πρώτη λωρίδα αντιπροσωπεύει τον αγοραστή των γυαλιών. Η λωρίδα στις άκρες αντιπροσωπεύει το άτομο του οποίου θα βοηθηθεί η όραση και η μεσαία λωρίδα αντιπροσωπεύει την TOMS που φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά!

p1414460316-3

Ο Blake Mycoskie πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε με ταπεινότητα τη θέση στην οποία βρισκόμαστε, και δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς την αφοσίωση και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων, από τους ιδιώτες εταίρους μας, τους καταπληκτικούς Giving συνεργάτες μας, τους αμέτρητους πελάτες μας, τους εργαζόμενους στην TOMS και φυσικά, την οικογένεια και τους φίλους μας παντού. Με τα Γυαλιά TOMS, αισθανόμαστε σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή, και εξακολουθούν να υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε να δώσουμε. ”

p1414468952-3

 

www.TOMS.com/eyewear

You may also like