Η Cara Delevingne κυκλοφόρησε το πρώτο της μουσικό video clip και τα σχόλια δεν είναι θετικά

Το αποτέλεσμα θα το λέγαμε μάλλον περίεργο…

Στην εποχή που διανύουμε,σχεδόν ο κάθε καλλιτέχνης και μη διαθέτει έναν multitasking χαρακτήρα, που δεν τον περιορίζει μία συγκεκριμένη ειδικότητα αλλά μπορεί παράλληλα να καταπιάνεται με πολλά αντικείμενα. Ηθοποιοί γίνονται τραγουδιστές, μοντέλα δοκιμάζουν το υποκριτικό τους ταλέντο, παρουσιαστές γίνονται επιχειρηματίες, και πολλά άλλα, χωρίς,βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι οι ποικίλες μεταβάσεις γίνονται πάντα με επιτυχία.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία, ανήκει και το ντεμπούτο της CaraDelevingneστο μουσικό στερέωμα με το τραγούδι «I Feel Everything», που ηχογράφησε για χάρη της νέας της ταινίας «Valerian and the City of a Thousand Planets» και που συνοδεύεται από το αντίστοιχο video clip. Καθ όλη τη διάρκεια του τρίλεπτου, ηDelevingneεμφανίζεται με ένα κοστούμι, με εξαίρεση μια σκηνή όπου το σώμα της καλύπτεται από φωσφορίζουσες πεταλούδες, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί αρκετές περούκες.

Το clipκρίθηκε με ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια, με τους χρήστες και τους fans της να γράφουν «Αγαπώ την Cara,αλλά αυτό είναι απαίσιο», «Συγγνώμη Cara, αλλά σ’ αγαπώ πολύ περισσότερο σαν μοντέλο παρά σαν τραγουδίστρια», «Είμαι μόνο εγώ ή δεν έχει ψυχή όταν τραγουδάει;».

Για να πούμε την αλήθεια, βλέποντάς το σου δημιουργείται μια περίεργη αίσθηση, τόσο για το στήσιμο του βίντεο όσο και για την ίδια την Cara ως προς το ύφος και τις κινήσεις της. Από ένα σημείο και μετά, αισθάνεσαι περισσότερο ότι παρακολουθείς μια τρίλεπτη διαφήμιση καλλυντικού, παρά μουσικό clip και δεν ξέρουμε αν το λάθος είναι της Delevingne ή περισσότερο της παραγωγής που το διηύθυνε.

Όπως και να ‘χει, μπορείτε να δείτε το video clip του «I Feel Everything» και την πρώτη προσπάθεια της Delevingne στο τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί:

You may also like