Η Chiara Ferragni έχει γενέθλια και βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ της

Φέτος η Chiara Ferragni θα περάσει τα 33α γενέθλια της μέσα στο σπίτι, μαζί με τον άντρα και το παιδί της μιας και στην Ιταλία ακόμα τα μέτρα για τον κορονοϊό είναι πιο αυστηρά σε σχέση με την Ελλάδα. Πέρσι τέτοια μέρα ο σύζυγος της Fedez, της είχε κάνει την πιο όμορφη έκπληξη, γεμίζοντας όλο το σαλόνι τους με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Μέχρι να δούμε τι έκπληξη της ετοίμασε φέτος, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όχι τα πιο ωραία outfit, αλλά τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ που έχει δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια. Ώρα για έμπνευση λοιπόν!

Chiara & makeup:

Τελικά το ροζ eyeliner αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με μια μαύρη γραμμή από κάτω.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα το αποκαλούσαμε ηλιοκαμένο και σούπερ καλοκαιρινό. Σίγουρα της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τα μάτια της.

Όταν είσαι master του Instagram, τότε θα ταιριάξεις τη μπλε σκιά με τις τοιχογραφίες στο ταβάνι.

Και smokey eyes και κόκκινο κραγιόν; Η Chiara μπορεί!

Πολλές φορές της αρέσει να συνδυάζει το χρώμα των ρούχων με την σκιά της και καλά κάνει. Παλιό και κλασικό κόλπο!

Από τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ που έχει κάνει, με τα αυτοκόλλητα – στρας στην άκρη των ματιών της να κάνουν τη διαφορά.

Cat eye με καφέ σκιά που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και εμείς. Άνοιξη είναι και ψάχνουμε τρόπους να αντικαταστήσουμε το μαύρο.

Μην κοιτάς τα καρέ μαλλιά της Chiara –περούκα είναι! – αλλά εστίασε στην ασημένια, λαμπερή σκιά της. Λαμπερή σκιά, λαμπερή Chiara!

Με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι τα smokey eyes, ανεξαρτήτου χρώματος και σκιάς, είναι εκείνο το μακιγιάζ που της ταιριάζει περισσότερο.

Happy Birthday Chiara!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: INTAGRAM @chiaraferragni

You may also like