Η Kat Von D μας ξετρέλανε με τα νέα προϊόντα για τα φρύδια

Τα φρύδια μας, είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. Και αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι σημαντικό για την Kat στην καθημερινή τελετουργία του μακιγιάζ της, αυτό είναι τα φρύδια.

Για να δημιουργήσει έντονα φρύδια που να ταιριάζουν με την εμφάνισή της, η Kat Von D ανέπτυξε ένα προϊόν φρυδιών με μια δυναμική σύνθεση: 24-Hour Super Brow: ένα κρεμώδες αδιάβροχο τζελ μεγάλης διάρκειας με ανάλαφρη υφή.
Με αυτή τη συλλογή διαθέσιμη σε 16 πλούσιες σε χρωστικές αποχρώσεις, η Kat σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα εντυπωσιακά φρύδια. Η συλλογή 4-Hour Super Brow παρουσιάζει μια παλέτα από 7 φυσικές αποχρώσεις, 7 καλλιτεχνικές αποχρώσεις, το λευκό «White Out» για την ανάμειξη και το προσωπικό στυλ, καθώς και το μπεζ «Bleach» για αποχρωματισμένη εμφάνιση: η δύναμη για να δημιουργήσετε και να φανταστείτε τα φρύδια που επιθυμείτε είναι πλέον πραγματικότητα. Το τζελ φρυδιών 24-Hour Super Brow εφαρμόζεται με το πινέλο #70 Pomade Brow Brush για έντονο αποτέλεσμα χωρίς κόπο.

Αν όμως το τζελ είναι πολύ σκληρό για εσάς, και αυτό που προτιμάτε είναι το γέμισμα των φρυδιών σας με ένα πιο απαλό και ανεπιτήδευτο τρόπο, τότε η πούδρα Brow Struck είναι αυτό που ζητάτε.

Ερωτευτείτε τα φρύδια σας, με  αυτή τη πούδρα που τα κάνει ομοιόμορφα, εντυπωσιακά και με φυσικό αποτέλεσμα. Χάρη σε μια υβριδική σύνθεση βάση+πούδρα 2 σε 1 για τη βελτίωση της εφαρμογής και της διάρκειας, η πούδρα Brow Struck είναι μια αδιάβροχη πούδρα μεγάλης διάρκειας. Οι αντανακλαστικές χρωστικές προσδίδουν όγκο και πυκνότητα στα φρύδια ενώ το ιριδίζον φινίρισμα μιμείται τη φυσική τους λάμψη. Η συλλογή Brow Struck διαθέτει 7 ουδέτερες αποχρώσεις για όλα τα χρώματα φρυδιών, από τα πιο ανοιχτά έως τα πιο σκούρα. Η πούδρα φρυδιών με Brow Struck εφαρμόζεται με το πινέλο 75 Powder Brow Brush για μέτρια προσαρμόσιμη κάλυψη. O ραβδωτός σχεδιασμός αυτού του πινέλου δίνει τη δυνατότητα ανάμειξης της πούδρας με τα φρύδια για ένα φυσικό πυκνό αποτέλεσμα.

You may also like