Η Tippi Hedren γίνεται στα 88 της χρόνια πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια του Gucci

Η μητέρα της Melanie Griffith και γιαγιά της Dakota Johnson εντυπωσιάζει στον Ιταλικό οίκο.

Η  γεννήθηκε το 1930 στη Μινεσότα της Αμερικής κι έγινε γνωστή αφότου την ανακάλυψε ο σκηνοθέτης, Alfred Hitchcock, κι έγινε μούσα του. Δύο από τις ταινίες του, στις οποίες συμμετείχε, δέχθηκαν εξαιρετικές κριτικές: «The Birds» (1963), ένα θρίλερ για το οποίο κέρδισε μία Χρυσή Σφαίρα και το ψυχολογικό δράμα «Marnie» (1964).Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται πάνω από 80 ταινίες και σειρές, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας ταινίας του Charlie Chaplin «A Countess from Hong Kong».

Τώρα, στα 88 της χρόνια, η Hedren εντυπωσιάζει πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια του Gucci, φορώντας τα εντυπωσιακά κοσμήματα του οίκου.

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται να κάθεται σε ένα τραπέζι με μία κρυστάλλινη μπάλα και δύο νεαρά μοντέλα. Τα χέρια της κοσμούν δαχτυλίδια και βραχιόλια της καμπάνιας του brand. Όλα αυτά, φορώντας ένα Gucci φόρεμα με ευδιάκριτο χρωματιστό pattern, σχεδιασμένο από τον creative director της Gucci, Alessandro Michele.

H Hedren δεν είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας που έχει ποζάρει για το Ιταλικό brand. Η εγγονή της, Dakota Johnson, ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα Bloom, ενώ τη βρίσκουμε συχνά πυκνά στην πρώτη σειρά των runway, αφού είναι φίλη με τον Michele.

Photo credit

You may also like