Λάμψη xpress για το 2021

Η νέα χρονιά δίνει έμπνευση για δημιουργία και ανανέωση. Όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση μετά τις ευχάριστες αλλά και κουραστικές γιορτές. Νέες αισθήσεις, επιθυμίες και τάσεις για να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αν και εσείς ονειρεύεστε ξεκούραστη λαμπερή επιδερμίδα, ξεκινήστε σήμερα κιόλας την εντατική περιποίηση. Οι καλές συνήθειες χτίζονται με την καινούργια χρονιά και μας ακολουθούν συνεχώς… Καλή αρχή λοιπόν, με προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στην περιποίηση σας, καθώς μπορούν να έχουν ορατά αποτελέσματα.

Καθαρισμός με OSKIA

Με ένα ισχυρό μείγμα φυσικών συστατικών υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα βιταμινών και βασικών θρεπτικών συστατικών του δέρματος, το Renaissance Cleansing Gel της Oskia είναι το καλύτερο καθαριστικό τζελ. Είναι μοναδικό και βοηθά στην ενδυνάμωση, τη λάμψη και την αναζωογόνηση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει κάθε τελευταίο στίγμα υπολειμματικών καθημερινών βρωμιών. Καθαρίζει τους πόρους και διαλύει τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος. Οι βιταμίνες C και E είναι γνωστές για τις αποκαταστατικές τους ιδιότητες ενώ το μαγνήσιο και η βιταμίνη B2 προάγουν τη σφριγηλότητα.

Φωτεινό δέρμα με Josh Rosebrook

Το Hydrating Accelerator του Josh Rosebrook είναι μια ενυδατική, τονωτική και ελαφριά ενυδατική κρέμα, βελτιώνοντας αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Το σπρέι προσώπου από οργανικό νερό αλόης ηρεμεί, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα στην επαναφορά της φυσικής της θεραπευτικής ικανότητας.

Σύσφιξη με GUERLAIN

Η Guerlain Abeille Royale Honey Nectar Lotion φροντίζει και συμβάλλει στην ενυδάτωση, επανόρθωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας. Ένας βασιλικός πολτός που χαρίζει στο δέρμα μοναδική θρέψη και βελτίωση σε όλα τα σημάδια γήρανσης. Το άρωμά της, συνδυασμός μελιού και φρέσκων λουλουδιών, αποτελεί δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Thierry Wasser. Μπορείτε να την εφαρμόζεται καθημερινά, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό, ως πρώτο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην περιποίηση του προσώπου ακόμη και αν μερικές φορές σας φαίνεται βαρετό.

Photo credits: @apostolosv/ unsplash

You may also like