Μήπως είναι η ώρα να αγοράσετε το νέο σας μαγιό;

Μπορεί να είμαστε στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αλλά οι εκπτώσεις καλά κρατούν. Κι επειδή οι εποχές είναι δύσκολες…σκεφτήκαμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μαγιώ σας για το καλοκαίρι του 2021!

Δροσερές επιλογές με ανάλαφρα τοπ, αέρινα φορέματα και ευκολοφόρετα jumpsuits αποτελούν τα must have αυτής της εποχής του χρόνου. Αυτό όμως που είναι σημαντικό για τις διακοπές μας είναι τα μαγιό, εστιάζοντας σε καθαρές γραμμές, εντυπωσιακές μονοχρωμίες και στα statement εμπριμέ που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις μας στην παραλία! Οι επιλογές άπειρες μα εμείς εστιάσαμε στα εξής…

Επιλέξτε βάσει του στυλ σας…

Αν είστε τύπος που του αρέσει η μονοχρωμία αλλά επιλέγετε εντυπωσιακά χρώματα τότε το κοραλλί μπικίνι Eres της Eres Boutique θα κάνει αίσθηση για την επιλογή σας συνδυάζοντας την απλότητα με το διαχρονικό στυλ της κομψότητας. Ντύστε το με ένα ολόλευκο καφτάνι και θα λάμψετε με την στιλιστική σας απόφαση.

Η επιλογή του στράπλες με μπικίνι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επιλογές αφού είναι το ιδανικό για να μην έχουμε σημάδι από τον καυτό ήλιο. Το ξεχωριστό στυλ της Galarena θα σας δώσει την αποκλειστικότητα του καλοκαιριού! Οι μεταλλικές του λεπτομέρειες δίνουν μια romantic- rock πλευρά που σας χαρίζει extra νεότητα.

Οι φανατικές του ολόσωμου είναι εδώ και μας βοηθούν να διαλέξουμε ανάμεσα στο ολόμαυρο classic αλλά και τα πολύχρωμα ριγέ φέτος! Το αγαπημένο μου είναι της Elizabetta Franchi εναρμονίζοντας λιτά σχέδια με απίστευτα μπλε χρώματα. Όποιο και αν διαλέξετε είναι μοναδικά.

Elizabetta Franchi

Οι επιλογές με τον ένα ώμο είτε είναι μπικίνι είτε ολόσωμο είναι εξίσου όμορφες αφού έχουν αθλητικό και αρχαιοελληνικό στυλ συγχρόνως. Τα μονόχρωμα είναι πιο εντυπωσιακά και δίνουν έτσι έμφαση στο γεωμετρικό τους σχήμα. Η Calzedonia και η Stefania Frangista μας δίνουν εντυπωσιακές γραμμές δημιουργώντας σοβαρό δίλλημα ποιο τελικά θα διαλέξουμε…

Calzedonia
Stefania Frangista

Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε ξεγνοιασιά και θέλουμε παραλία. Τα μαγιό είναι η καλύτερή επιλογή shopping. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αποκαλύψτε τον δυναμισμό ενός swimming suit!!

Photo credits: @jakobowens1 (unsplash)

You may also like