Μαθαίνοντας ανάγνωση – Πρώτες εμπειρίες…

Η σειρά “Μαθαίνοντας ανάγνωση – Πρώτες εμπειρίες” γράφτηκε κατά τρόπο που να εξασφαλίζει ότι τα μικρά παιδιά θα επιτύχουν στις πρώτες τους αναγνωστικές προσπάθειες. Οι εννέα τίτλοι της σειράς εισάγουν τους μικρούς μας φίλους, με διασκεδαστικό και φιλικό τρόπο, σε καταστάσεις στις οποίες ενδέχεται να βρεθούν για πρώτη φορά, όπως είναι το ταξίδι με το αεροπλάνο, η άφιξη ενός νέου μέλους της οικογένειας, η απόκτηση ενός σκύλου, η πρώτη μέρα στο σχολείο ή η επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Going to

Το ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ θα ξυπνήσει τον δημιουργό μέσα στους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους, παρακινώντας τους να επιθοδούν στις κατασκευές και στις δραστηριότητες, ενισχύοντας παράλληλα τους οικογενειακούς δεσμούς. Προσφέρονται 100 ιδέες για δημιουργικό παιχνίδι που θα μετατρέψουν την καθημερινή δραστηριότητα σε μια νέα περιπέτεια, σε ένα κυνήγι θησαυρού, σε ένα φεστιβάλ μουσικής, σε μια έκθεση έργων τέχνης.

Το ΕΞΥΠΝΟ ΜΩΡΟ είναι ένα βιβλίο ευχάριστο στην ανάγνωση, πολύτιμος βοηθός για τους νέους γονείς και πηγή ιδεών για παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση. Είναι ένα βιβλίο που προτείνει 100 δραστηριότητες για παιχνίδι και ενίσχυση των κινητικών, των λεκτικών, των πνευματικών δεξιοτήτων του μωρού.

Clever Baby1

 

Τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παρισιανού

You may also like