Wedding ideas: Εμπνευστείτε από τις ταινίες….

Wedding Movies2Η ιδέα της οργάνωσης ενός γάμου για τους περισσότερους ή μάλλον για τις περισσότερες μπορεί να είναι κουραστική.Με την Αντιγόνη (Αδαμοπούλου) σκεφτήκαμε ότι μιας και ξεκινάει η περίοδος των γάμων (όπως αναφέρει και ο “Προμηθέας” στο Save the date)  oι κυριακάτικες προτάσεις για  dvd να έχουν ως θέμα τον γάμο. Ετσι για να χαλαρώνετε όσοι δεν εχετε κάποιοι να οργανώσετε και οι υπόλοιποι που σας αφορουν άμεσα, να πάρετε ιδέες….

Στο παρακάτω άρθρο, υπάρχει μία λίστα των 10 καλύτερων σχετικών ταινιών, όπου που ξέρετε μπορεί να αναγνωρίσετε κάπου τον εαυτό σας ή να γελάσετε με την καρδιά σας, με όσα μπορουν να συμβούν!

My Big Fat Greek Wedding
Αυτό που κάνει την ταινία ιδανική για τη λίστα είναι ότι όποιος είναι στενά δεμένος με την οικογένεια του,  ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σχεδιάσει ένα “μικρό” γάμο. Γρήγορα η νύφη χάνει τον έλεγχο του γάμου της και αφήνει όλους τους άλλους αναλάβουν. Είναι επίσης μια από τις λίγες ταινίες αυτού του είδους, που ένας άντρας θα απολαυσει να παρακολουθήσει.

Father-of-the-BrideFather of the Bride

Τόσο η αυθεντική όσο και η νεότερη έκδοση της ταινίας θεωρούνται κλασσικές. Κάθε πατέρας μπορεί να ταυτιστεί με το απόλυτο χάος και τα έξοδα της φιλοξενίας για τον τέλειο γάμο της κόρης του και παρόλο που ο ίδιος γκρινιάζει στην ιδέα της πληρωμής για τα γλυπτά πάγου με τους κύκνους, ναι… στ τέλος θα κάνει  τα πάντα για το κοριτσάκι του.

Birdcage
Όλοι γνωρίζουμε πόσο διασκεδαστικό είναι να συναντήσει κανείς τα μελλοντικά πεθερικά. Η ταινία Birdcage (ή “Το κλουβί με τις τρελλές”) , αν και εκκεντρική, δείχνει ξεκάθαρα πώς είναι όταν δύο διαφορετικοί  κόσμοι αναγκάζονται να συνεργαστούν  απλά για την ευτυχία των παιδιών τους.

The Wedding Planner
Η  καλύτερη κινηματογραφική στιγμή της Jennifer Lopez, καθώς ενσαρκώνει μία πετυχημένη διοργανώτρια γάμου η οποία ερωτεύεται -εν αγνοια της- τον μελλοντικό της πελάτη… Αλλά δείχνει επίσης ότι, ακόμα κι αν τα πάντα είναι  τέλεια οργανωμένα, όλα μπορούν να πάνε στραβά!

Monsoon Wedding
Ο τίτλος τα λέει πραγματικά όλα. Monsoon Wedding δείχνει ότι οι μεγάλοι γάμοι είναι χαοτικοί σε όλο τον κόσμο, ειδικά όταναναμειγνύονται  παλιές παραδόσεις και έθιμα με τη σύγχρονη ζωή.

My Best Friend’s Wedding (Γάμος του καλύτερου φίλου μου)
Ας ελπίσουμε ότι η καλύτερη  φίλη του αρραβωνιαστικού σας να μην  είναι ερωτευμένη μαζί του κρυφά  και συγχρόνως να προσπαθεί να καταστρέψει το γάμο σας, αλλά γενικά είναι η πλοκή ειναι πολύ πολύ αστεία . Αν μη τι άλλο σας δίνει κάποια σημάδια που πρέπει να προσέξετε και τι να κάνετε αν κάποια άλλη είναι ερωτευμένη με τον άντρα σας.

The-Wedding-Singer-wedding-movies-18338786-1280-720The Wedding Singer
Παρά το γεγονός ότι η ταινία ξεκινά με τον  πρωταγωνιστή /τραγουδιστή σε γάμους μόλις να τον έχουν παρατήσει πριν την τελετή, το υπόλοιπο  μάς υπενθυμίζει πόσο γλυκό ειναι να ερωτεύεσαι!

27 Dresses
Σχεδόν κάθε κορίτσι γνωρίζει το σημαίνει να είσαι παράνυφος,  αλλά  επί 27 φορές; Είναι λίγο υπερβολικό. Σε αυτή τη χαριτωμένη ρομαντική κωμωδία, η  Jane μαθαίνει ό, τι όταν σταματήσετε να ανησυχείτε για οικογενειακή ευτυχία όλων των άλλων, τότε θα μπορέσετε να βρείτε και την δική σας….

Runaway Bride
Δεν είναι πάντα ο γαμπρός που τρομάζει με την ιδέα της δέσμευσης. Στην ταινία “Η νύφη το σκασε” , Julia Roberts αφήνει τουλάχιστον τέσσερις άνδρες “σύξυλους” ! Αν είστε με κάποιον ο οποίος κάνει “δεύτερες σκέψεις” ή εσείς είστε σε αυτη τη φάση, καλύτερα  να μην  την δείτε μαζί.  Κάποιος από τους δύο θα τρομάξει….

Κι αν δεν χορτάσατε ακόμα…..

You may also like